Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Lidl otevře pobočku v samém centru Brna. Na Svoboďáku bude mít nejmenší prodejnu v Česku

Obchodní řetězec Lidl otevře v centru Brna svou vůbec nejmenší prodejnu v České republice. Zákazníci ji najdou ve druhém patře OC Rozkvět na náměstí Svobody, otevřena bude od 30. listopadu.

Ačkoliv půjde s rozlohou 596 m2 o nejmenší prodejnu v republice, obchodní řetězec slibuje zákazníkům dostatečný komfort k nakupování. „Díky atypickému rozmístění regálů naleznou návštěvníci široký sortiment čerstvých potravin, ovoce a zeleniny, masa a mléčných výrobků. Současně bude prodejna vybavena vlastní pekárnou," uvedl mluvčí společnosti Tomáš Myler.

Prodejna bude otevřena denně od 7 do 21 hodin, v neděli pak od 8 do 21 hodin. „Návštěvníci mohou do objektu vstoupit jak z Náměstí Svobody, tak z ulice Panské. Do druhého podlaží, kde se nachází prodejna, se přemístí za pomoci eskalátorů či schodiště,“ dodal Myler.

První den otevření bude navíc spojen s podporou Základní a Mateřské školy Husova 17. Z každého nákupu nad 300 korun v den otevření věnuje Lidl v částku 50 korun škole na studijní pomůcky pro děti.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Lidl

Štítky Lidl, OC Rozkvět, Brno, centrum, Náměstí Svobody, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nitra Maxov

Když jsem bydlel na Masaryčce, chodil jsem tam rád do Alberta. Na Lidl mi to ale připadá fakt malé. Podobně malá bude prodejna Lidlu v Centrumu na Maliňáku.

Sobota, 28. listopadu 2020, 07:51Odpovědět

Mari Voltaire

super

Pátek, 27. listopadu 2020, 14:59Odpovědět

Lidl otevře pobočku v samém centru Brna. Na Svoboďáku bude mít nejmenší prodejnu v Česku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.