Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Potřebujete zahnat podzimní splíny? V CENTRU BABYLON a WELLNESS HOTELU BABYLON se dokonale uvolníte

PR článek

Wellness centrum ve stylu antických lázní o ploše více než 1000 metrů čtverečních, sauny, římská pára, vířivá vana, solný důl, sluneční louka… zkrátka tak trošku ráj na zemi. Kde ho naleznete? V CENTRU BABYLON a WELLNESS HOTELU BABYLON!

„Svěřte se do rukou zkušených terapeutů, díky nimž můžete vyzkoušet masáže, zábaly, koupele či peelingy. K úplné spokojenosti návštěvníků přispívá Sauna bar s nabídkou drobného občerstvení, kávy a fresh džusů,“ uvádí zástupci wellness centra a dodávají, že by pozornosti návštěvníka neměla ujít tradiční turecká lázeň Hammam. „Procedura se po vzoru tureckých lázní provádí v horku a páře. Na vyhřátém mramorovém kameni dochází k dokonalému prohřátí těla a uvolnění mysli. Pokožka bude opět hladká a vláčná po peelingu speciální masážní žínkou a přírodním mýdlem z marockého jílu, mořské soli a olivového oleje. Dokonalá relaxace nastává při závěrečné mýdlové masáži, během níž pěna pozvolna proniká do hlubších vrstev kůže. Po rituálu Hammam se budete cítit jako znovuzrozeni.“

Zní to úžasně, viďte? Chcete víc? Pak je tady pro vás privátní Sauna klub Afrikana s vířivou vanou, velkokapacitní saunou, Kneippovým chodníkem a relaxačními zónami. Soukromí jedinečného afrického světa ocení náročnější klientela, hodí se také k netradičním oslavám pro malé i větší skupiny.

WELLNESS HOTEL BABYLON

Součástí zábavního, hotelového a eventového komplexu Centrum Babylon je i čtyřhvězdičkový WELLNESS HOTEL BABYLON s kapacitou více než 1000 lůžek.

Pokud přemýšlíte, že byste rádi nabrali energii před blížící se zimou, určitě mrkněte na pobytový balíček nazvaný Podzimní odpočinek. Čerpat se dá od září do listopadu a obsahuje neomezený vstup do wellness, polopenzi a uvolňovací procedury. Příjemným bonusem je pak volný vstup do ZOO Liberec.

Využijte rezervaci přímo ve WELLNESS HOTELU BABYLON, díky čemuž neriskujete storno poplatky při zrušení pobytu do dvou dnů před příjezdem. Příjemný pobyt!

Ohodnoť článek

Štítky Centrum Babylon, Wellness hotel Babylon, podzim, y, Centrum Babylon Liberec, wellness, lázně, styl, Zoologická zahrada Liberec, sauna, vana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Potřebujete zahnat podzimní splíny? V CENTRU BABYLON a WELLNESS HOTELU BABYLON se dokonale uvolníte  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.