Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Domino´s Pizza v centru Brna hlásí opět otevřeno. Do konce září nabízí pizzu za 99 korun

PR článek

Po několikaměsíční pauze, kterou odstartovala opatření spojená s koronavirem, hlásí brněnské pobočky legendární Domino´s Pizza opět otevřeno. Zákazníky přitom čeká několik příjemných novinek. Rozvoz pizzy je nově zdarma, společnost navíc rozšířila roznášku o další městské části a nabízí až do konce září pizzu za 99 korun.

Epidemická opatření v souvislosti s koronavirem zasáhla všechna odvětví české ekonomiky. Citelné ztráty pocítily i pobočky amerického řetězce Domino´s Pizza v Brně. Vedení se však rozhodlo k sympatickému kroku: navzdory přerušení provozu si ponechala všechny své zaměstnance.

„Svých zaměstnanců si nesmírně vážíme a ačkoliv nás situace s koronavirem tvrdě zasáhla, rozhodli jsme se raději podržet naše zaměstnance a jejich rodiny,” uvedl José Marti CEO společnosti Daufood.

Bezpečnost na prvním místě

Vzhledem k aktuální situaci zavedla Domino´s pizza na svých pobočkách v Brně pečlivá hygienická opatření. Mezi obsluhou a zákazníky je umístěna ochranná stěna, zaměstnanci nosí v rámci bezpečnosti roušky a při příchodu do práce se jim měří teplota. Zákazníkům je pak k dispozici dezinfekce zdarma.

Od Oltecu po Kénik

Tým Domino´s pizza se chystá od září najet do plného provozu s řadou novinek, které potěší milovníky pizzy. První z nich je rozšíření donáškové zóny o další městské části. Nově si tak americkou klasiku vychutnají i lidé z Černých Polí, Starého Brna či Králova Pole. Pizzu dovezou kurýři na elektroskútrech do 30 minut od objednání a zcela zdarma.

Pizza (ani ne) za stovku

Dalším překvapením je pak cenový trhák, který si zákazníci užijí až do konce září. Klasická pizza z kategorií Klasické a Oblíbené bude při osobním odběru za pouhých 99 korun.Pizzu si přitom bude možné objednat online na webu, telefonicky či osobně na prodejnách na Divadelní či Žarošické ulici. Pokud se zákazníci navíc zaregistrují k odběru novinek, dostanou na svůj další nákup slevu 30%.

Sleduj a jez do konce roku zdarma

Skutečnou bombou si pak Domino´s pizza připravila pro jednoho šťastného fanouška či fanynku. Jediným kliknutím se totiž dostane do slosování o přísun pizzy do konce roku zdarma. Stačí začít sledovat Domino´s pizza na Instagramu nebo - pokud už jejich fanoušky jste - přidat komentář. Na slavnostním znovuotevření pak vylosují jednoho výherce.

Vytoč si pizzu zdarma!

Slavnostní znovuotevření prodejny na Divadelní ulici v centru Brna je v plánu na pátek 11. září. O zábavu se na místě postará hlídka Rádia Krokodýl. Návštěvníky pak čeká od 11 do 17 hodin příjemné překvapení.

Každý, kdo se k nám přijde najíst, si může zatočit kolem štěstí a vyhrát cokoliv z nabídky - od nápojů či příloh až po velkou pizzu.

Soutěž končí v pondělí 14. června. Poté vylosujeme a kontaktujeme výherce. Účastí v soutěži souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Soutěž o pizzu v Domino´Pizza zdarma!

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Štítky domino´s pizza, pizza, domino´s, divadelní, žarošická, Brno, soutěž, COVID-19, Instagram, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Domino´s Pizza v centru Brna hlásí opět otevřeno. Do konce září nabízí pizzu za 99 korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.