Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Když pozdrav slunci nahradí pozdrav piva. Zájemci si v Lužánkách vyzkoušeli pivní jógu

Pivo jako motivace ke cvičení? Takzvanou pivní jógu si vyzkoušela skupinka nadšenců v lužáneckém parku. Pod vedením Doroty Špalkové z jógového studia Bistro Anatomy je čekala hodinová lekce.

Pivo jako cesta k józe

Spojení jógy a piva si mohli zájemci vyzkoušet včera navečer v parku Lužánky. Lekci takzvané pivní jógy, která je například velkým hitem v Německu, pořádalo jógové studio Bistro Anatomy.

„Lekce jsou vhodné i pro začátečníky. Zároveň slečny s sebou často berou partnera, kteří většinou zjistí, že jóga vlastně baví,“ uvedla lektorka pivní jógy Dorota Špalková.

Pozdrav slunci nahradil pozdrav piva

Lekce začala pozdravem piva, které vychází z klasického pozdravu slunce. Následovalo balancování na jedné noze s pivem na hlavě, pozice v páru a došlo i na párovou akrobacii. Lekce skončila loučením s pivem. Zároveň účastníci dosrkli poslední kapku piva. "Alkoholické pivo samozřejmě není povinnost," dodala Špalková. 

Další lekce budou v červenci a srpnu

Pivní jógu si budou moci lidé zacvičit ještě 19. července, 9. a 16. srpna. Účastníci lekce se musí předem na lekci registrovat a to na webu Bistro Anatomy. Hodinová lekce stojí sto korun. Za špatného počasí se lekce nekoná. Kromě těchto speciálních lekcí jógové studio pořádá i klasické lekce jógy.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky pivní jóga, pivo, jóga, Lužánky, Německo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Když pozdrav slunci nahradí pozdrav piva. Zájemci si v Lužánkách vyzkoušeli pivní jógu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.