Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

AKTUÁLNĚ: Volání, internet ani televize nefungují. Vodafone postihl masivní výpadek

Výpadky fungování sítě Vodafone zaznamenali zákazníci po celé České republice. Lidem nefunguje volání, mobilní data, pevný internet ani televize. Operátor pracuje na obnově služeb.

Už několik desítek minut hlásí zákazníci Vodafonu celorepublikový výpadek prakticky všech služeb jejich operátora. Na čísla operátora se nedá dovolat a nejde volat ani z nich. Podle iDnes mobily opakovaně hlásí vypnutou datovou službu, lidé nemohou naladit televizní připojení a v některých regionech ani pevný internet.

„Milí zákazníci, aktuálně se můžete setkat s výpadky hovorů, datových služeb a televize. Usilovně pracujeme na tom, abychom potíže co nejrychleji odstranili. Moc se vám omlouváme za případné komplikace," vysvětlili zástupci Vodafonu na Facebooku a doplnili, co mají lidé v případě, že potřebují tísňové volání.

„Pokud byste potřebovali volat tísňovou linku a nemohli jste teď vytočit hovor, vyndejte z telefonu SIM kartu a volejte číslo 112. Na toto číslo se dovoláte i bez SIM karty, stačí, když jste v dosahu alespoň jedné mobilní sítě,“ píše Vodafone na Facebooku.

V některých regionech výpadek lidé vůbec nezaznamenali. Například internet nebo televize může některým lidem v jednom městě fungovat a jiným ne.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Vodafone, výpadek, sítě, telefon, volání, Praha, Internet, televize, Česko, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUÁLNĚ: Volání, internet ani televize nefungují. Vodafone postihl masivní výpadek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.