Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Vyškovský zoopark i dinopark znovu otevře 1. května

Vyškovský zoopark i přidružený dinopark znovu otevřou po vynucené uzavírce kvůli koronaviru v pátek 1. května. Nově si návštěvník předem koupí vstupenky na webové stránce zoo www.zoo-vyskov.cz. Zoo to dnes uvedla v tiskové zprávě. Zoologické zahrady uzavřelo rozhodnutí vlády v polovině března, znovu otevřít mohly od pondělka za předpokladu, že umožní předem on-line nákup vstupenek. V pondělí v Jihomoravském kraji otevřela jen Zoo Brno.

„V pátek 1. května zahajuje každodenní provoz zoo i DinoPark ve Vyškově. Po splnění podmínky výhradně on-line prodeje vstupenek a zřízení e-shopu budeme moci přivítat návštěvníky v nové sezóně," uvedla za zoo Andrea Kroutilíková. Doplnila, že na webu zakoupenou vstupenku v tištěné podobě či v telefonu návštěvník ukáže obsluze u vstupu. Prodej vstupenek na místě není možný.

On-line prodej vstupenek musel vyškovský zoopark nejdříve zajistit, podobná nutnost zdržela otevření i dalších zoologických zahrad po republice. Ředitelka zařízení Dagmar Nepeřená v pondělí ČTK řekla, že po otevření zůstane uzavřený vnitřní prostor Hanácký statek a 4D kino v dinoparku. Ztrátu zoopark ke konci dubna vyčísluje zhruba na 2,5 milionu korun. Uzavřená zůstává hodonínská zoo, i ta by ale měla pozvat návštěvníky podle svého webu v nejbližších dnech.

Autoři | Foto ZOOpark vyškov

Štítky ČR, příroda, koronavirus, zoo, Vyškov, vstupenka, DinoPark, Zoologická zahrada Brno, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyškovský zoopark i dinopark znovu otevře 1. května  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.