Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Rezidentní parkování se rozšíří do okolí Pekařské a Pellicovy

Zóna rezidentního parkování se opět rozšíří. Přibude poslední z oblastí, které se přidají do systému ještě letos. Od pondělí 4. listopadu se značky upozorňující na to, že se řidiči nacházejí v oblasti placeného stání, objeví v oblasti 1-12, tedy v okolí Pekařské a Pellicovy.

Modré čáry a nové dopravní značení nejprve pracovníci nainstalují v dolní části ulice Pekařská, kde se začne přeznačovat v termínu 4.-5. listopadu. Následovat bude ulice Pellicova. Nové svislé a vodorovné značení se zde objeví ve dnech 6.-8. listopadu. Ulice Sladová a Úvoz se budou přeznačovat od 11. do 12. listopadu. Nakonec se značení objeví ve dnech 13.-14. listopadu v části ulice Údolní.

Oblast 1-12 je poslední ze čtyř oblastí, kde se od září upravovalo dopravní značení v souvislosti s rezidentním parkováním. Stejně jako v oblasti 1-11, 1-03 a 1-04 zde začne rezidentní parkování platit od 18. listopadu. Všechny nové ulice budou patřit do návštěvnické zóny B. 

Foto | Zdroj s použitím TZ

Štítky rezidentní parkování, Brno, rozšíření, pellicova, pekařská, gorazdova, parkování

Rezidentní parkování se rozšíří do okolí Pekařské a Pellicovy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.