Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Konference Leadership přiveze do Brna významné řečníky. Vystoupí bývalý slovenský prezident i generál NATO

PR článek

Jak pracovat se zaměstnanci ve společnostech jako Sonnentor a Zasilkovna.cz, s lidmi na dětské onkologii či v mužské věznici? Jak bourat bariéry mezi lidmi a najít to, co je spojuje? Co může motivovat lidi k výjimečným výkonům na hraně života či v bylinkové továrně? Jak si zachovat své hodnoty a nenechat se "zkazit" mocí? O těchto a mnoha dalších tématech bude hovořit celkem osm řečníků na konferenci Leadership Brno, kterou 18. října od 17 hodin v brněnském Besedním domě pořádá institut GrowJOB.

Na konferenci nebude chybět první dáma české e-commerce a zakladatelka Zasilkovna.cz Simona Kijonková, bývalý prezident Slovenské republiky Andrej Kiska, armádní generál Petr Pavel, bývalý předseda vojenského výboru NATO, což je v alianci nejvyšší vojenské funkce, nebo jeden z nejlepších českých onkologů a přednosta Kliniky dětské onkologie v Brně Jaroslav Štěrba. Konference nabídne případové studie, praktické nástroje a inspiraci od nejlepších leaderů v daných oborech.

Leaderem bez předsudků

Šestý ročník konference bude hostit celkem osm řečníků z řad zástupců zaběhlých firem, start-upů, neziskového sektoru, lékařství, ale i z věznic a armády fungujících na demokratických principech. „Konference se koná měsíc před oslavou 30 let svobody v Česko-Slovensku. V tomto duchu se ponese i náš program, proto jsem přizvala přednášející i ze Slovenska. S účastníky sdílíme hodnotu svobody, respektu k odlišnosti a v pracovních týmech hledáme to, co lidi spojuje, namísto rozděluje,“ říká zakladatelka konference a konzultantka institutu GrowJOB Barbora Vacková.

Z řad žen během konference vystoupí zakladatelka projektu Yellow Ribbon Run a ředitelka mužské věznice Gabriela Slováková nebo držitelka slovenské ceny pro osobnost za občanskou angažovanost Janette Motlová. Obě dámy dlouhodobě bojují proti předsudkům a pomáhají lidem se začleněním do společnosti, ať už se jedná o bývalé vězně nebo osoby z menšin. Motlová je ředitelka Výzkumného ústavu dětské psychologie a patopsychologie a poví, jak emoce souvisí s dobrým leadershipem nebo katastrofickým „leadershitem“.

Do celého světa i na moravskou vesnici

Naopak pohled z čistě komerční sféry nabídne Simona Kijonková, zakladatelka start-upu Zasilkovna.cz, dnes již s devíti letým fungováním. Kijonková nyní zastává pozici CEO holdingu Packeta, řídí 10 firem a 1.000 zaměstnanců v mnoha státech Evropy. Leadership z prostředí výrobní firmy představí Josef Dvořáček, ředitel a spolumajitel bylinkové továrny Sonnentor v Čejkovicích. Ten o úspěšném vedení lidí říká toto: „Chceš byt dobrý leader? V tom případě musíš umět spoustu špatných slov polknout, neřešit drobnosti místo velkých opravdu důležitých věcí a dokázat hlavně lidem odpouštět.“

Bývalý prezident i druhý muž NATO

Jak vést druhé lidi v situacích na hraně života a motivovat je k výkonu, i když už standartní postup nepomáhá, vysvětlí přednosta Kliniky dětské onkologie v Brně Jaroslav Štěrba.

Andrej Kiska, bývalý prezident Slovenské republiky, promluví o nárocích na leadership, které přináší vedení celého státu. A generál Petr Pavel se podělí o to, co se leadeři mohou naučit od velitelů z armády a čeho by se měli vyvarovat.

Další informace a možnost zakoupení vstupenek najdete na webových stránkách akce.

Štítky leadership, Brno, konference, growjob institute, Andrej Kiska, Petr Pavel, janette motlová, gabriela slováková, NATO, Besední dům, Simona Kijonková, Slovensko, Jaroslav Štěrba, Josef Dvořáček

Konference Leadership přiveze do Brna významné řečníky. Vystoupí bývalý slovenský prezident i generál NATO  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.