Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Sportovní a kulturní tipy na víkend: Limonádový Joe, po stopách brněnských kaváren, motonomádský festival či basketbalové derby

Den se zkracuje, noci přibývá a počasí venku přituhuje. Pomalu ale jistě tedy nastává období, kdy dá člověk před večerními výlety přednost hezky vyhřátému prostředí. Na předposlední říjnový víkend vám Drbna přináší tipy na aktivní a zajímavostmi nabitý víkend.

 

Ideální útočiště před podzimním splínem? Jednoznačně kavárna. A že jich Brno nabízí spoustu! V sobotu máte navíc možnost poodhalit něco ze světa současných i zmizelých brněnských kaváren během Podzimní komentované procházky. Sraz ve 14 hodin před restaurací Pavillon (Zemanova kavárna).

 

Jaké je to projet svět na starém a obouchaném dopravním prostředku? Dobrodružné a zábavné, nebo bláznivé a nesmyslné? Dozvíte se na motonomádském festivalu, kde vás čekají přednášky, rozhovory a videa  od cestovatelů a dobrodruhů.

Nesmrtelná filmová klasika z prostředí divokého západu se představí na prknech brněnského Městského divadla. Premiéru má Limonádový Joe aneb Koňská opera již tuto sobotu. Představení poběží pouze měsíc, tak si ho nenechte ujít.

 

 

Sportovní události

Pokud dáváte přednost sportu před kulturou, nabízí vám tento víkend Brno hned několik příležitostí. První domácí zápas v nové sezoně sehrají brněnští volejbalisté v sobotu od 18 hodin. Ve sportovní hale Sokolu na Kounicově přivítají družstvo z Odoleny Vody.

 

 

V tabulce nejvyšší basketbalové soutěže je aktuálně mmcité Brno na nelichotivé poslední příčce. V sobotu v 19 hodin budou chtít tento stav zvrátit  v souboji s Ústí nad Labem. Přijďte je do nové haly univerzitního kampusu podpořit!

 

Zůstaneme-li u basketbalu, příznivci sportu a něžného pohlaví by si neměli nechat ujít malé brněnské derby královopolských basketbalistek s nováčky MK Technik Brno. Zahájení zápasu ve Vodově hale je plánováno na 16:30.

 

Martin Šeda

Štítky basketbal, kavárna, Limonádový Joe, Brno, festival, Sokol Vyšehrad, Limonádový Joe aneb Koňská opera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportovní a kulturní tipy na víkend: Limonádový Joe, po stopách brněnských kaváren,  motonomádský festival či basketbalové derby  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.