Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Electro Swing Fever zakončí v Brně sezónu s energickými Italy z The Sweet Life Society

Brno bude naposledy před dlouhou letní přestávkou hostit Electro Swing Fever party, jež patří mezi přední electro-swingové akce v České Republice. Už v pátek 15. května 2015 se prostory klubu Fléda zaplní skupinkami noblesních dam a šviháckých gentlemanů. Ti budou a hýřit a tančit za doprovodu tuzemských i zahraničních electro-swingových interpretů až do rána.

Na retro párty vystoupí v brněnské premiéře excentrický electro-swingový band z Turína s názvem The Sweet Life Society. Ten dorazí na Flédu v osmihlavé sestavě, což slibuje strhující a energickou show. Jádro kapely tvoří producenti Gabriele Concas a Matteo Marini, kteří koncertují v obklopení rozmanitého ansáblu dechových nástrojů, kontrabasu a vokálů. Repertoár italského bandu sahá od oldschool swingu 30. let, přes jazz až po moderní electro-swingové rytmy.

Na Electro Swing Fever nebude chybět ani DJ duo Papa Django & Swing Thing. Špičkoví performeři, precizní selektoři a nejvyhledávanější electro-swingoví DJs v minulosti předskakovali například Parov Stelar nebo Alice Francis a pravidelně rozpoutávají na svých akcích neřízené taneční šílenství. Za mixem se během stylové noci představí celá řada dalších výběrových DJs z bookingu Electro Swing Bohemia. Elegáni Max W., Paolo di Maki a Swing Garden slibují kombinaci electro-swingových beatů s žánry jako drum’n’bass, hip hop nebo house.

Kromě špičkové hudby se návštěvníci mohou těšit na autorské projekce v podání VJs z uskupení Visualove. S návratem do minulosti a s opravdovou swingovou atmosférou pomůže i taneční workshop, akrobatické vystoupení na visuté hrazdě, stylový fotokoutek a originální francouzské palačinkové bistro.

Electro Swing Fever, 15. května 2015, Fléda, Brno
Cena vstupenek: předprodej 150 Kč / na místě 190 Kč
Vstupenky na koncert jsou k dispozici v předprodejích:
SMSTICKET.cz

Tisková zpráva

Štítky Brno, Fléda, Česko, Parov Stelar, Alice Francis, Turín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Electro Swing Fever zakončí v Brně sezónu s energickými Italy z The Sweet Life Society  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.