Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Majkl V. ve Vibu, Milénium party v Sonu, playstationový turnaj ve FIFA20, Afrika na Zelňáku a Záviš v Tišnově

Další víkend ve víru velkoměsta je před námi. Ať už si hodláte zařádit na parketu s Majklem Viktoříkem z J.A.R., poslechnout si svérázné texty Záviše, vrátit se do milénia v Sonu, ochutnat Afriku na Zelňáku nebo se s pivem vyvalit na gauč u playstationového turnaje ve FIFA20, Brno má pro každého co nabídnout.

Máte chuť si pořádně zablbout? Vyražte zítra večer do Vibu! Legendární člen kapely J.A.R. Michael Viktořík tady rozjede nezapomenutelnou party. Těšit se můžete na funk, disco nebo live rap v jeho podání. Majkl je DJ, moderátor, mistr Československa v rapu a bavič, který nemá obdoby. Jeho slovy: "Bavte se nebo zabte se." Zároveň se můžete podívat i na výstavu J.Mayera, která bude při této příležitosti v prostorách Vibu probíhat. 

Máte rádi fotbal, playstation a dobré pivo ? Všechny tyto tři věci si můžete vychutnat pohromadě. Arkádový bar Game Over dnes zahajuje amatérský turnaj ve FIFA20. A že jste nikdy neměli příležitost si hru zahrát? Dneska mít budete! Není třeba být profesionál, právě naopak. Tentokrát budou mít prostor hlavně méně zkušení hráči, kteří svůj skill chtějí porovnat s ostatními .

Dnes už kultovní G’oldies dostává mladšího sourozence. Akce Millenium nabídne v sobotu 1. února v Sonu aktuální hudbu, videoprojekce videoklipů a zábavu celou noc pod taktovkou DJ Cuba 6.

Africké trhy budou v Brně! Další vydání famářských trhů Virunga s výběrem exotického afrického ovoce a jiných pochutin zavítá opět do Brna, tentokrát do Tržnice Brno u Zelného trhu. Hosté se mohou těšit na farmářské ovoce z Ugandy a Zanzibaru, sušené ovoce vyzrálé na africkém slunci, kávu, oříšky, různé druhy čokolád, čerstvá ovoce z Asie nebo třeba smoothie a limonády z čerstvě lisované šťávy z cukrové třtiny.

Zatoužili jste vydat se o víkendu mimo Brno? A nebo si zazlobit poslechem nějakého toto peprnějšího slovíčka? Za svéráznou kulturou se můžete vydat třeba do Tišnova. Tady se o zábavu postará král pornofolku Záviš. Štafetu po něm přeberou DJky z Brna, které to rozpálí na afterparty. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Brno, FIFA20, Game Over, Majkl V., Vibe, Afrika, Sono, Záviš, Tišnov, ovoce, Michael Viktořík, J.A.R., Jacob Peter Mayer, Československo, pivo, PlayStation, Asie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Majkl V. ve Vibu, Milénium party v Sonu, playstationový turnaj ve FIFA20, Afrika na Zelňáku a Záviš v Tišnově  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.