Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Cirkus v Cabaretu, svatební show, retropárty na Flédě, Foodpark a Ondřej Havelka

Venku to mrzne a k zahřátí už nám vánoční punče neposlouží. Musíme se proto zahřát pohybem nebo dobrým horkým jídlem. Ideálně se proto můžete vydat do nového Foodparku na výstavišti nebo na party ve stylu 80. a 90. let na Flédě. Romantické duše jistě zamíří na svatební show k Vaňkovce. Duši zase určitě zahřeje krásná hudba od Ondřeje Havelky nebo neuvěřitelné kousky Cirkusu Mefisto v Cabaretu des Pechés.

Máte chuť na něco dobrého? Sbíhají se vám sliny při představě burgeru, voňavé kávy nebo waflí? GO to FoodPark je nový foodfestival, na kterém hostují 3 sekce. 365 Gastromapa Lukáše Hejlíka, Ochutnej Svět - foodtruck edition a tradiční potravinový trh Foodpark a najdete ho na brněnském výstavišti. 

Naproti Vaňkovce, v historické budově slévárny, bude v pátek 17. a v sobotu 18. ledna desátý ročník Svatební show Brno, což je zase největší svatební veletrh. Dva dny plné svatební inspirace, svatebních trendů a tipů, módních přehlídek a zábavy ocení nejen nevěsty.

Dech beroucí akrobatická show Cirkus Mefisto se představí v sobotu 18. ledna v Cabaretu des Pechés. Dámy a páni mají připraveny průřez uměním vzdušné akrobacie, pole dance a několik čísel, při kterém se nejen pánům zatají dech. V unikátním představení Vás artisti zavedou do manéže cirkusu, který režíroval sám ďábel.

Včase se vrátíme hned zítra, a to až do 80. a 90. let. Doba trvalých, různobarevných šusťákovek, botasek a kruhových náušnic volá z Flédy. Tak nasaďte ledvinky a vydejte se za DJem Mireczkem, který bude vybírat ty největší hity z tohoto období.

Každoroční stálicí koncertní sezóny Národního divadla Brno je kapela Melody Makers v čele s Ondřejem Havelkou. Prkna Mahenova divadla rozpohybují v neděli 19. ledna.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Cabaret des Péchés

Štítky Melody makers, Fléda, Svatební show, Vaňkovka, Havelka, Foodpark, Ondřej Havelka, Lukáš Hejlík, kongresové centrum, styl, Národní divadlo Brno, Ondřej Havelka a jeho Melody Makers, Brněnské výstaviště, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Cirkus v Cabaretu, svatební show, retropárty na Flédě, Foodpark a Ondřej Havelka  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.