Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chystejte blyštivé oblečky, v půlce prosince vypukne ABBA mánie!

PR článek

Od doby, kdy slavná čtveřice ABBA koncertovala naposledy, uplynulo už přes 30 let. Přesto jejich hity nevymizely ani z koncertních či divadelních pódií, ani z rozhlasového éteru. V polovině letošního prosince přijíždí do Česka show ABBA Mania z londýnského West Endu a v rámci turné se zastaví v pondělí 16. prosince v brněnském Sono Centru a o den později pak ve Velkém sále Lucerny v Praze. 

Svá první představení ABBA Mania odehrála v domovské Británii už v roce 2000. V roce 2003 soubor obdržel prestižní cenu Radia Regenbogen za nejlepší muzikál roku a během jednoho desetiletí zavítal snad do všech koutů světa. Před českým publikem měla ABBA Mania premiéru před dvěma lety v Brně, kam nyní se show vrací, a poprvé zamíří také do Prahy. 

V rámci bezmála dvouhodinové produkce zazní všechny velké hitovky:  Waterloo, Money Money Money, Take a Chance, Mamma Mia, Fernando, Chiquitita, Winner takes it all, SOS, Super Trouper či Dancing Queen. Atmosféru umocní speciální projekce, dekorace a dobové kostýmy. 

Na pódiu se představí špičkoví muzikáloví zpěváci: „zpívající senzace“ Tamsin Stewart (Agnetha), Joanne Harper (Anni-Frid), Duncan Walsh-Atkins (Benny) a Justin Brett (Bjorn). Více o jednotlivých účinkujících najdete v článku.

Poslední volné vstupenky jsou v prodeji prostřednictvím služeb Goout a Smsticket či v předprodejní síti Ticketmaster.


ABBA Mania

16.12.2019 od 20 h Sono Centrum, Brno

17.12.2019 od 20 h Lucerna Velký sál, Praha

www.brnokoncert.cz 

www.abbamania.com

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky ABBA, abba mánie, sono, hudba, Praha, Česko, West End, Brno, Velká Británie, Justin Brett, Mamma Mia, Take a Chance, Ticketmaster, Waterloo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chystejte blyštivé oblečky, v půlce prosince vypukne ABBA mánie!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.