Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Filmové přehlídky ze severu i Francie, Hana Zagorová s Petrem Rezkem, Desmod, Jananas, nejkrásnější knihy v Česku a nové pracovní příležitosti

Tento víkend se nesl v duchu oslav svobody. Pokud jste nestihli nikam vycestovat, tak můžete navštívit různé země aspoň z kinosálu. Nebo třeba jen tak změnit práci. Či zajít na koncert kohokoliv aniž se řešil obsah textů

Severský filmový klub slaví malé výročí, již podesáté pořádá tradiční přehlídku kinematografie severských a pobaltských zemí. 10. ročník festivalu Severský filmový podzim zavítá v průběhu od středy 20. do neděle 24. do Kinokavárny Černá Pole Opět přináší atraktivní nabídku snímků z Norska, Švédska, Dánska, Finska, Islandu a Litvy. Polovinu z nich uvede v České republice poprvé.

13. ročník Veletrhu JobChallenge, který společně pořádají Masarykova univerzita, Mendelova univerzita v Brně a Vysoké učení technické v Brně, je tady! Potkejte se s více než 120 zaměstnavateli z řad českých i mezinárodních firem, kteří mají zájem o studenty a čerstvé absolventy vysokých škol ve středu 20. listopadu na Výstavišti.

Kniha se sice nemá soudit podle obalu, ale tento týden byste se měli přijít podívat na vernisáž výstavy Nejkrásnější české knihy roku 2018. Vernisáž bude ve čtvrtek 21. listopadu v Moravské galerii.

Slovenská kapela Desmod tento týden zavítá do Česka. Ve čtvrtek 21. listopadu si na Flédě můžete poslechnout hity jako Som na tebe zavisly a Chybanie.

Kdo má nejsympatičtější texty v Česku? Kapela Jananas! Ve čtvrtek 21. listopadu vám rozežene podzimní chmury v KC Semilasso.

A poslední čtvrteční koncert bude patřit legendární české zpěvačce. Hana Zagorová a Petr Rezek vystoupí v Sono Centru v neděli 24. listopadu. Doprovodí je Boom! Band Jiřího Dvořáka.

22. ročník Festivalu francouzského filmu je tradiční filmová přehlídka, která představuje co nejširšímu českému obecenstvu francouzskou produkci. V Brně festival bude od čtvrtka 24. listopadu až do 1. prosince.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Severský filmový klub, Desmod, Zagorová, Rezek, JobChallenge, Jananas, Scala, Česko, kniha, Hana Zagorová, Petr Rezek, Francie, koncert, slavnost, Norsko, Finsko, Švédsko, Dánsko, Masarykova univerzita

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Filmové přehlídky ze severu i Francie, Hana Zagorová s Petrem Rezkem, Desmod, Jananas, nejkrásnější knihy v Česku a nové pracovní příležitosti  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.