Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Na festivalu malých pivovarů Vesuf se představí hvězdy české hudební scény

PR článek

V malebné krajině nedaleko Boskovic najdete nejen spoustu příjemných míst k odpočinku, ale 12. a 13. července také zábavu pro celou rodinu. Festival malých pivovarů Vesuf nabídne vystoupení celé řady hvězd českého hudebního nebe, to vše při nabídce výběrových piv. S Drbnou můžete navíc vyhrát lístky na festival zcela zdarma a k tomu podepsané CD Tomáše Kluse.

Na počátku festivalu Vesuf byla chuť a touha podpořit dobré pivovarnické řemeslo v Českých a Moravských zemích. Pořadatelé zvou cíleně každým rokem jen malé pivovary, aby nabídli v široké škále své nejlepší kousky zvědavým hostům. Letos dorazí až 24 značek a nápojovou degustací se tu rozhodně nekončí, spíš začíná!

Vybraní hudební producenti rozjedou velkou scénu ve dvoudenním programovém sledu. Zahraje 12 českých a slovenských kapel, mezi nimi Tomáš Klus, Support Lesbiens, Lake Malawi, Fleret, Pekař a další.

Vesuf se stává zásadní akcí pro fajnšmekry ve všech směrech. Na návštěvníky čeká spousta kvalitního občerstvení od lokálních dodavatelů, baristů a restaurací, pekáren či cukrářů, vyberete si od grilu až po zmrzliny. Pro děti je nachystána velká sekce se skákacím hradem, zorbingem, dílničkami apod. Festivalovou pohodu doplní i další doprovodné aktivity vč. prezentace automobilů Fiat, foto-video koutek nebo třeba ohňostroj na vodě.

Takže pokud máte chuť zažít krásnou letní louku s přáteli nebo rodinou v doprovodu nejlepších českých hudebníků, pochutnat si na výborném pití i jídle a máte 12 a 13 července volný čas, zahrajte si s námi o dvě vstupenky na festival a podepsané CD Tomáše Kluse k tomu!


Zahrajte si s námi, rozdáváme 10x2 vstupenky a podepsané CD Tomáše Kluse!

Soutěž byla ukončena. Kontaktovali jsme výherce. Gratulujeme!

Vyjmenujte seznam interpretů, kteří vystoupili na prvním ročníku festivalu malých pivovarů Vesuf

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Foto Vesuf fest

Štítky vesuf, festival, malé pivovary, hudební scéna, pivovar, Tomáš Klus, Drbna.cz, Boskovice, soutěž, Support Lesbiens, Fiat, jezero Malawi

SOUTĚŽ: Na festivalu malých pivovarů Vesuf se představí hvězdy české hudební scény  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.