Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Deep Purple, swingová tančírna, festival Boskovice, metal a Monkey Business

Odjíždí vaši známí na dovolenou nebo festival hned v prvním týdnu prázdnin? Očekáváte na sociálních sítích záplavu fotek od moře? Vykašlete se na to a radši jim nazpět pošlete pozdrav z některé z brněnských akcí tohoto týdne, protože v Brně a okolí to žije i v létě!

Během své dlouholeté kariéry dali Deep Purple vzniknout bezpočtu skladeb, které jsou dnes již považovány za naprostou klasiku. Jejich písně také vyvolaly nikdy nekončící debatu mezi staršími a novějšími fanoušky, především po vydání nahrávky „Now What?!“, která se zařadila mezi nejprodávanější desky na světě. K dnešnímu dni se jí prodalo přes půl milionu kopií a kapela zároveň jen od jejího vydání prodala více než milion vstupenek na své koncerty. Naživo si je můžete užít již v pondělí 2. července v DRFG aréně.

Nejvyšší patro brněnské Tržnice se i v létě rozezní swingovou hudbou a naplní swingovým tancem! První z úterních swingových tančíren nás čeká již teď, v úterý 3. července. Přijďte si zatancovat, naučit se nové kroky nebo se jen tak zaposlouchat do rytmů swingu a občerstvit se dobrým pitím i něčím malým k zakousnutí.

Švédská melodic death metalová kapela In Flames, která tento žánr pomohla definovat, zavítá do brněnského Sono Centra ve středu 4. července. Na jejich koncertě zahraje i izraelská kapela Walkaways.

Multižánrový festival Boskovice láká nejen na pestrý program, ale i na jedinečné kulisy historického města, které na čtyři červencové dny zaplní kulturním děním. Tento 26. ročník festivalu Boskovice, festival pro židovskou čtvrť, proběhne od čtvrtka 5. do neděle 8. července.

Maximum Power! Monkey Business jsou v roce 2018 v plné síle. Na Vaňkovka Festu vás v pátek 6.července čekají jejich silné písně, silné výpovědi, a především silné emoce. A dle slibů by tento koncert měli odehrát na maximum a zahrají i několik nových písní z připravovaného alba, které je těsně před dokončením. Před i po koncertě si budete moci vychutnat vibrace DJ Michaela V z kapely J.A.R.

První letní #FreeNight od Starobrna vás v sobotu 7. července v Melodce zachrání od přehřátých ulic a nesnesitelného horka, neboť zchladí, osvěží a potěší. Opět se můžete těšit na to, že se vám představí nejnovější vycházející hvězdy na hudebním poli.

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Tipy na týden, kultura, festival, Boskovice, Deep Purple, Monkey Business, hudební skupina, koncert, Brno, In Flames, J.A.R.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Deep Purple, swingová tančírna, festival Boskovice, metal a Monkey Business  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.