Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dopravu komplikuje havárie kanalizace v centru

Dopravu v centru Brna od brzkého rána komplikuje havárie kanalizace na křižovatce ulic Merhautova a Slepá. Policie na místě zastavila veškerou dopravu. Tramvaje musel městský dopravní podnik odklonit.

Vozovka i tramvajová trať je podemletá. Policisté doporučují, aby se řidiči místu raději vyhnuli a zvolili jinou trasu. Zatím není jasné, jak dlouho havárie potrvá.

„Tramvaje, které normálně jedou přes Milady Horákové a Merhautovu, tedy linky 3, 5 a 9, jezdí obousměrným odklonem ulicí Cejl,“ uvedla mluvčí brněnského dopravního podniku Linda Škrancová.

Náhradní autobusová doprava odváží cestující z České k Dětské nemocnici, kde dispečeři řídí přestup na tramvaje. „Autobusy jedoucí z České jsou zcela vytížené, zpět už nejezdí tak plné,“ řekla Škrancová.

Mluvčí dále uvedla, že podle prvních odhadů potrvají opravy až 14 dní. „Reálná situace ale může být jiná,“ dodala Škrancová.

„Věnujeme opravě havárie mimořádnou pozornost kvůli velkým problémům v dopravě. Přesný rozsah prací a jejich délku určíme až po zjištění velikosti havárie, tedy po provedení výkopových prací," uvedla mluvčí Brněnských vodáren a kanalizací Renata Hermanová.

Zdroj: ČTK

Štítky doprava, havárie, vodovod, centrum, město, Brno, Milada Horáková, Dopravní podnik města Brna, Dětská nemocnice FN Brno, Cejl, Brněnské vodárny a kanalizace, a.s., kanalizace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravu komplikuje havárie kanalizace v centru  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.