Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Řidič smetl v Brně motorkáře přímo před zraky policistů. Ti poskytli první pomoc a řídili dopravu

Přímo před zraky čtyřčlenné hlídky cizinecké policie smetl ve čtvrtek po šesté ranní řidič motorkáře na křižovatce ulic Milady Horákové a Drobného.

Řidič autaodbočoval vlevo na ulici Drobného a nedal přednost v jízdě protijedoucí motorce. Při srážce přeletěl motorkář přes řídítka a po několika metrech dopadl na zem, kde zůstal nehybně ležet.

Policisté ihned vyběhli ze služebního vozidla, aby poskytli první pomoc. Osmapadesátiletý motorkář měl otevřenou ránu na noze a silně krvácel. Policistům se po přiložení tlakových obvazů podařilo krvácení zastavit. Zraněného přesunuli mimo silnici a udržovali ho při vědomí do příjezdu záchranářů. Jeden z členů hlídky na místě také po celou dobu řídil dopravu.

„Dechová zkouška u obou řidičů byla negativní, předběžná škoda byla vyčíslena na čtyřicet tisíc korun. Další okolnosti a míru zavinění uvedené nehody i nadále vyšetřují dopravní policisté," uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Autoři | Foto PČR

Štítky Nehoda, Brno, policie, Cizinecká policie, motorka, Milada Horáková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič smetl v Brně motorkáře přímo před zraky policistů. Ti poskytli první pomoc a řídili dopravu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.