Počasí dnes29 °C, zítra31 °C
Pátek 28. června 2024  |  Svátek má Lubomír
Bez reklam

V Brně včera boural autobus, řidič nadýchal přes dvě promile

Nehoda autobusu, dodávky a osobního vozu včera odpoledne zkomplikovala dopravu v Brně, zranila se při ní žena a dítě předškolního věku. Řidič autobusu nadýchal přes dvě promile. Na policejním webu to uvedl mluvčí Pavel Šváb.

 

Nehoda se stala kolem půl druhé u autobusového nádraží Zvonařka. "Kolizi autobusu, osobního auta a dodávky nejvíce odnesla žena s dítětem předškolního věku, která řídila osobní vůz. Skončila i s dítětem v nemocnici," uvedl Šváb.

Jak uvedla mluvčí záchranné služby Hedvika Kropáčková, mladou ženu záchranáři odvezli s vážným zraněním na urgentní příjem Fakultní nemocnice Brno. "Dítě utrpělo středně těžká zranění, převezli jsme ho do dětské nemocnice," řekla ČTK Kropáčková.

Padesátiletý šofér autobusu vyvázl bez zranění. Nadýchal přes dvě promile alkoholu a putoval na odběr krve. Dopravní policisté nehodu stále vyšetřují. Žádají všechny svědky nehody, kteří ještě s policisty nemluvili, aby je kontaktovali prostřednictvím linky 158.

Zdroj: ČTK, PČR

Štítky Brno, Pavel Šváb, úraz, Fakultní nemocnice Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Halža

Je to neomluvitelné co provedl řidič profesionál, Doufám že se nenajde právnik, který by se jenom myšlenkou snažil zmírnit trest řidičům, kteří takto nezodpovědně ublíží nevinným lidem a hlavně dětem pod vlivem alkoholu. S řidiči autobusu z kterými jsem mluvil tak toho opilce jednoznačně odsoudili a spolehají na to, že dostane ten nejpřísnější možný trest. Taky jsem řidič autobusu

Čtvrtek, 8. prosince 2016, 22:06Odpovědět

V Brně včera boural autobus, řidič nadýchal přes dvě promile  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.