Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Srážka dvou aut u Brna skončila tragicky. Žena svým zraněním na místě podlehla

Jihomoravští hasiči, policisté a záchranáři zasahovali u vážné nehody, která se stala ve středu po čtvrté hodině odpolední na křižovatce silnic nedaleko Měnína. Tam se srazila dvě osobní auta a po nehodě na místě byli čtyři zranění, z nichž jedna žena svým zraněním na místě podlehla.

Na místo vyjížděly profesionální jednotky hasičů z Hustopečí a Židlochovic. „V době příjezdu první jednotky byly již všichni zranění mimo vozidla. Hasiči u jedné ze čtyř zraněných osob zahájili resuscitaci. Bohužel přes všechnu snahu zasahujících konstatoval lékař zdravotnické záchranné služby u této cestující smrt,“ popsal mluvčí hasičů Filip Venclovský.

Hasiči dál asistovali při ošetření a transportu zraněných, zasypali silnici, kde byly uniklé provozní kapaliny a zabezpečili havarovaná auta proti požáru.

Zatímco probíhalo vyšetřování nehody u Měnína, museli hasiči, policisté i záchranáři vyrazit také ke střetu dvou motocyklů u Žatčan. „Na místě se nacházela zraněná řidička motocyklu. Hasiči jí poskytli první pomoc a následně předali do péče záchranářům. Po vyšetření nehody provedli úklid komunikace,“ popsal Venclovský.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS JMK

Štítky doprava, nehoda, tragická, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srážka dvou aut u Brna skončila tragicky. Žena svým zraněním na místě podlehla  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.