Počasí dnes24 °C, zítra28 °C
Pondělí 24. června 2024  |  Svátek má Jan
Bez reklam

Konec zdržení ve Znojmě. Silničáři dokončují opravy dvou úseků na průtahu městem

Silničáři dokončují opravy silnic v Pražské ulici a na Mariánském náměstí ve Znojmě. Pokládají nový asfaltový povrch a od čtvrtka průtahem řidiči projedou bez omezení. Uzavírky ve městě od začátku května působily velké komplikace a zdržení i několik desítek minut.

Silničáři ve Znojmě finišují opravu okružní křižovatky na Mariánském náměstí i kilometrového úseku v Pražské ulici. Výměna povrchu vozovky vyšla dohromady na necelých čtrnáct milionů korun.

Na okružní křižovatce aktuálně probíhá pokládka finální asfaltové vrstvy. „Pokud bude počasí přát, křižovatka bude už ve čtvrtek 23. května průjezdná bez omezení,“ informovala mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Lucie Trubelíková.

Dopravu ve Znojmě komplikují uzavírky a změna dopravního značení. Průjezd městem se prodloužil o desítky minut

Ve Znojmě začaly opravy silnic v Pražské ulici a na Mariánském náměstí, které způsobují dopravní komplikace. Někteří řidiči ignorují nové značení, což prodlužuje průjezd městem. Policisté usměrňují dopravu, ale kapacita cest není dostačující.

„Ve stejném termínu, s několikadenním předstihem, dokončíme také práce v kilometrovém úseku silnice I/38 v Pražské ulici ve Znojmě. Zde zbývá už jen dokončit nástřik vodorovného dopravního značení,“ doplnila Trubelíková.

Uzavírka na průtahu městem od 6. května způsobovala dopravní komplikace. Někteří řidiči ignorovali dočasné značení, což prodlužovalo průjezd městem i o desítky minut. Policisté museli dopravu usměrňovat.

Ohodnoť článek

Foto ŘSD

Štítky RSD, doprava, stavba, cesty, značení, uzavírky, Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konec zdržení ve Znojmě. Silničáři dokončují opravy dvou úseků na průtahu městem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.