Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Dopravu ve Znojmě komplikují uzavírky a změna dopravního značení. Průjezd městem se prodloužil o desítky minut

Ve Znojmě začaly opravy silnic v Pražské ulici a na Mariánském náměstí, které způsobují dopravní komplikace. Někteří řidiči ignorují nové značení, což prodlužuje průjezd městem. Policisté usměrňují dopravu, ale kapacita cest není dostačující.

V pondělí odstartovaly ve Znojmě opravy silnice v Pražské ulici a na Mariánském náměstí. Změna dopravního značení některé řidiče zaskočila, tvořili se kolony a průjezd Znojmem se tak během dopolední špičky protáhl o desítky minut.

Ve Znojmě silničáři od pondělí uzavřou dva úseky na průtahu městem. Opravy potrvají tři týdny

Ve Znojmě se od pondělí 6. května uzavřou dva úseky na průtahu městem. Vzhledem k intenzivní dopravě, která přes město projíždí, lze očekávat problémy v okolních ulicích na objízdných trasách. Opravy obou úseků mají být hotové před koncem května.

„Svou vinu na složité situaci mají také někteří řidiči nákladních vozidel, kteří nerespektovali dopravní značení. Ti totiž musí Znojmo od Hatí projíždět po objízdné trase ulicí Brněnskou,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Policisté tak dopravu na exponovaných místech usměrňují, kapacita komunikací však není dostatečná. Řidičům, kteří mohou využít alternativní trasy doporučují, aby se místu stavby vyhnuli.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky doprava, stavba, cesty, značení, uzavírky, Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravu ve Znojmě komplikují uzavírky a změna dopravního značení. Průjezd městem se prodloužil o desítky minut  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.