Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Hasiči zveřejnili video z tragické nehody, při které zemřeli tři lidé

Jihomoravští hasiči zveřejnili video ze zásahu u tragické nehody, která si ve středu večer vyžádala životy tří lidí na 208. kilometru dálnice D1 ve směru z Vyškova na Brno. Tři cizinci cestující v dodávce zemřeli po nárazu do zadní části kamionu, jehož řidič skončil se zraněním v nemocnici.

Hasiči ve středu v půl sedmé večer vyjížděli k nehodě dodávky s kamionem na 208. kilometru dálnice D1 z Vyškova do Brna. Provoz na místě byl zastaven. Tři lidé na místě zemřeli, jeden člověk skončil v péči záchranářů. Nehodu podle policie...

Tři profesionální hasičské jednotky, ale také policisté a záchranáři vyjížděli k tragické nehodě na dálnici mezi Vyškovem a Brnem krátce před středeční půl sedmou hodinou večerní.

„Hasiči po příjezdu zjistili, že dodávka čelně havarovala do návěsu kamionu. Uvnitř cestovali tři lidé. U dvou osob ve vraku dodávky konstatovala záchranná služba exitus. Třetího cestujícího jsme s použitím hydraulického vyprošťovacího zařízení vyprostili z vozidla. Přes veškerou snahu zasahujících i tento cestující na místě zemřel,“ popsal mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška. Řidič kamionu skončil se zraněním v péči záchranářů.

Policie během zásahu zastavila provoz na dálnici. „Hasiči zajistili místo proti požáru, zasypali uniklé provozní kapaliny a osvětlili prostor nehody. Po zadokumentování nehody jsme vyprostili těla zemřelých a ve 22:45 odjela naše poslední jednotka zpět na základnu,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS JMK

Štítky doprava, video, zásah, hasiči, Vyškovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Hasiči zveřejnili video z tragické nehody, při které zemřeli tři lidé  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.