Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Dopravní nehoda zastavila provoz na D1 směrem na Brno. Na místě zemřeli tři lidé

, aktualizováno 24. ledna 2024, 20:50

Hasiči ve středu v půl sedmé večer vyjížděli k nehodě dodávky s kamionem na 208. kilometru dálnice D1 z Vyškova do Brna. Provoz na místě byl zastaven. Tři lidé na místě zemřeli, jeden člověk skončil v péči záchranářů. Nehodu podle policie pravděpodobně způsobila dodávka, která zezadu narazila do pomalu jedoucího kamionu v koloně.

VIDEO: Hasiči zveřejnili video z tragické nehody, při které zemřeli tři lidé

Jihomoravští hasiči zveřejnili video ze zásahu u tragické nehody, která si ve středu večer vyžádala životy tří lidí na 208. kilometru dálnice D1 ve směru z Vyškova na Brno. Tři cizinci cestující v dodávce zemřeli po nárazu do zadní části kamionu,...

Hasiči vyjížděli ve středu několik minut po půl sedmé večer k nehodě dvou vozidel na 208. kilometru dálnice D1 z Vyškova na Brno.

„Jedná se o náraz dodávky do návěsu kamionu,“ řekl pro Brněnskou Drbnu mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška. Podle informací na webu policie dodávka zezadu narazila do pomalu jedoucího kamionu v koloně.

„Z dodávky jsme vyprostili jednu osobu. Tři lidé na místě zemřeli a jeden člověk skončil v péči záchranářů," zveřejnili hasiči na síti X. Zraněným má být řidič kamionu, tři mrtví jsou cizinci, kteří cestovali v dodávce.

Dálnice byla kvůli odstraňování následků ve směru na Brno uzavřena a policie dopravu odkláněla na exitu 210-Holubice. Zpět na dálnici auta ajížděla za brněnskou městskou částí Slatina na 201. kilometru.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS JMK

Štítky hasiči, nehoda, D1, doprava, Brno, Vyškov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Honza Fiala

Když na "dálnici" stavěné na osobní provoz 30. let je v době globalizace uměle udržovaná nepropustnost a tedy denní kolony, není tedy divu, že při bezmála tisícinásobném provozu než v těch 30. letech se to tak posráží. Zejména, když tzv. profíci si čumí na filmy atd. místo toho, aby čuměli na cestu, jak to asi dopadá?

Středa, 24. ledna 2024, 21:10Odpovědět

Dopravní nehoda zastavila provoz na D1 směrem na Brno. Na místě zemřeli tři lidé  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.