Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Brně čeká stovka sdílených vozů Car4way. Špičková auta zavezou lidi i na druhý konec republiky

PR článek

Jednoduchý systém zapůjčení, nejnovější vozový park a špičkově vybavená auta, která jsou neustále k dispozici. To jsou ve zkratce největší přínosy společnosti Car4way, jež jen v Brně nabízí stovku automobilů a neustále vylepšuje služby, aby se zákazníci pohodlně dostali kamkoliv potřebují. Třeba na vánoční nákupy nebo trhy do Vídně.

Sdílené služby zažívají v posledních letech boom, jenž se projevil i v Brně. Od roku 2018 v největším moravském městě funguje společnost Car4way, největší poskytovatel carsharingu v České republice. Firma vyslala do brněnských ulic sto vozů, které jsou stále připravené k jízdě. Lidé využívají například SUV – Škoda Karoq a Volkswagen T-Roc. Příznivci menších rozměrů si zase přijdou na své u Škody Scala, která překvapí výbornou výbavou i příjemnou cenou. 

Základem je registrace

Půjčení auta je snadné. V podstatě stačí jen několik kliknutí na chytrém mobilu, do kterého si zájemce bezplatně stáhne uživatelsky přívětivou aplikaci Car4way. Po vyplnění registrace, k níž je nutné zadat osobní údaje nebo kopii řidičského a občanského průkazu, se klientovi objeví na mapě Brna dostupné automobily i s informacemi o aktuálním stavu paliva. Poté si zvolí preferovaný vůz, který se sám odemkne po kliknutí v aplikaci, a může vyrazit na výlet, pracovní schůzky nebo za zábavou.

V současné době jeden z nejoblíbenějších vozů, Volkswagen T-Roc. 

Kam to bude? Do Vídně i na dovolenou 

Vypůjčení automobilu z početné flotily Car4way skýtá několik výhod. Veškerá auta nejsou starší než jeden rok. Jsou tedy v perfektní kondici, takže se lidé nemusí obávat, že by je třeba stroj při delší cestě zradil. Naopak na automobily je spolehnutí a ještě k tomu se jednoduše ovládají. Všechna vozidla mají totiž automatickou převodovkou, nadstandardní výbavu i dostatek místa pro zavazadla. S klidem tak motoristé vyrazí do vzdálených koutů České republiky, na zahraniční dovolenou nebo vánoční trhy do rakouské Vídně.

Vozy mají špičkovou výbavu. Nechybí například vyhřívaná sedadla nebo chytré autorádio

Parkování v Brně je bez starostí 

Velký přínos, který ocení Brňané i přespolní, tkví i v tom, že s pronajatým autem lze zaparkovat kdekoliv ve městě. Odpadají tak obavy ze stání v modrých zónách. Řidiči si tak v poklidu zajedou i do centra metropole, kde si třeba udělají výlet po dominantách města, zajdou na divadelní představení nebo si vychutnají kávu místních vyhlášených kavárnách.

Výhodné balíčky 

Sdílená doprava je nejenom ekologická, ale taky ekonomicky výhodná. Zájemci mají na výběr hned z několika tarifů, které se odvíjí od typu půjčeného auta i čas cestování. Pro krátké cesty se vyplatí aktivovat si minutový režim, v němž uživatel platí za každou minutu. Naopak pro delší trasy jsou klientům k dispozici výhodné balíčky, které umožňují jízdu třeba na osm hodin, víkend nebo celý týden. Navíc se vyplatí sledovat sociální sítě Car4way, kde firma zveřejňuje nejen novinky, ale také akční slevy. 

CAR4WAY a.s. je součástí silné stabilní skupiny Louda Holding. Od roku 2014 je leadrem na českém trhu carsharingu. V roce 2019 rozšířili portfolio služeb o autopůjčovnu a operativní leasing. Jsou jediní, kdo poskytne efektivní mobilitu od 1 minuty až po 5 let.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Car4way, Sdílená ekonomika, Brno, Služby, Doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně čeká stovka sdílených vozů Car4way. Špičková auta zavezou lidi i na druhý konec republiky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.