Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Dálnice D1 na Prahu je uzavřená kvůli nehodě dodávky a kamionu

Dálnice D1 směrem na Prahu je zcela uzavřena. Na 180. kilometru se dnes krátce po jedenácté hodině srazila dodávka s kamionem. Na místě zasahují hasiči i záchranáři.

K nehodě dvou vozidel u Ostrovačic na Brněnsku dnes vyjížděli hasiči i záchranný integrovaný systém. Řidiče dodávky bylo nutné vyprostit, momentálně hasiči řeší únik provozních kapalin. „Dálnice je momentálně uzavřena a doprava směrem na Prahu zcela odkloněna. Levý jízdný pruh je však průjezdný," vyjádřil se k nehodě mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška. Následovat bude odtah dodávky specializovanou firmou.

Na místě zasahoval také vrtulník záchranné služby. „Na místě jsme ošetřili jednoho mladého muže, řidiče dodávky, jenž utrpěl zranění středně těžkého charakteru. Po ošetření jsme ho letecky transportovali do Fakultní nemocnice Brno,“ řekla mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS Jihomoravského kraje

Štítky nehoda, D1, kamion, HZS JMK, policie, ČR, Praha, Dálnice D1, havárie, Jaroslav Mikoška, Fakultní nemocnice Brno, Ostrovačice, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dálnice D1 na Prahu je uzavřená kvůli nehodě dodávky a kamionu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.