Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidičům se uzavře Troubská ulice, chodcům chodník na Táborského nábřeží

, aktualizováno 1. února 2021, 7:08

Brňané musí od dnešního dne počítat s další vlnou dopravních komplikací. Dělníci začnou pracovat v Troubské ulici na dostavbě kanalizace nebo se pustí do výstavby bytového domu na Táborského nábřeží, což omezí zejména pěší.

Dostaví kanalizaci

Troubskou ulici, která spojuje obec Troubsko s brněnskou městkou části Bosonohy, obsadí od dnešního dne dělníci, kteří budou až do konce října pracovat na dostavbě kanalizace. Stavba, jež je rozdělena do tří fází, znamená komplikace zejména pro řidiče, pro které se silnice v úseku od křižovatky ulic Troubská a Pražská po konec zástavby uzavře. Objízdná trasa povede ulicemi Pražská – Jihlavská – z kruhového objezdu na Veselce na ulici Polní –  Zámecká – Národního odboje – Nová – Troubská. S komplikacemi musí počítat také cestující hromadné dopravy. Autobusová linka 51 pojede mezi zastávkami Hoštická (resp. Pražská) a Troubsko, ObÚ obousměrně přes Veselku. Vynechá tak zastávky Troubsko, Nová a Troubsko – kaplička.  

Omezí chodce

Komplikace se nevyhnou ani pěším. Kvůi výstavbě bytového domu na nároží ulic Vídeňská a Táborského nábřeží se zruší na rok přechod pro chodce i chodník. Motoristy stavba omezí jen částečně. Řidičům se například na několik dní uzavře výjezd z Táborského nábřeží do Vídeňské ulice. Omezení by měla skončit na konci ledna příštího roku.

Ohodnoť článek

Foto kopemezabrno.cz

Štítky Brno, Doprava, Omezení, Uzavírka, kanalizace, Troubsko, Bosonohy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidičům se uzavře Troubská ulice, chodcům chodník na Táborského nábřeží  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.