Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vlak na nádraží v Brně srazil a zabil muže

Osobní vlak srazil dnes před 18:00 v Brně-Králově Poli člověka, který na místě zemřel. Provoz na trati mezi Brnem a Žďárem nad Sázavou je omezený, řekl mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

„Šlo o osobní vlak z ŽIdlochovic do Tišnova, k nehodě došlo v 17:53 a provoz je v místě omezen," uvedl Drápal s tím, že nehodu na místě vyšetřuje Správa železnic.

Podle údajů na internetových stránkách Českých drah je mezi brněnským Hlavním nádražím a Kuřimí zavedena náhradní autobusová doprava.

Předpokládaná doba omezení je minimálně do 20:00, omezení se tak dotkne i cestujících z rychlíku Vysočina, který míří z Prahy do Brna a potom zpět. Omezení čeká i cestující v osobních vlacích z Hustopečí u Brna do Žďáru nad Sázavou nebo Tišnova a v opačném směru.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ilustrační foto, YouTube

Štítky královo pole, nádraží, srážka, nehoda, úmrtí, vlak, muž, Brno, osobní vlak, Žďár nad Sázavou, Drážní inspekce, Tišnov, České dráhy, Správa železniční dopravní cesty, Praha, Židlochovice, Kuřim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vlak na nádraží v Brně srazil a zabil muže  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.