Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na Hodonínsku se čelně srazila dvě auta. Na místě jeden mrtvý a pět zraněných

Tragické následky měla nehoda z noci z pátku na sobotu. Mezi Veselím nad Moravou a Blatnicí pod Svatým Antonínkem se čelně srazila dvě auta značky Pegeuot. Jeden člověk na místě zemřel, další tři jsou těžce zranění.

K nehodě došlo těsně po půlnoci na silnici první třídy. Řidič Peugeotu 306 jedoucí směrem do Blatnice dostal smyk a vjel do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím Peugeotem 206.

Následky byly především pro posádku Peugeotu 206 fatální. Jeden člověk zemřel, další tři utrpěli těžká zranění. V druhém autě pak utrpěli dva lidé zranění lehčího rázu.

Oba řidiči byli podle policistů střízliví. Příčinu nehody vyšetřují. „Jednou z vyšetřovacích verzí je, že se řidič dostatečně plně nevěnoval řízení motorového vozidla. Přesná příčina vzniku dopravní nehody a míra zavinění jednotlivých účastníků je nyní předmětem dalšího šetření hodonínských dopravních policistů," uzavřel policejní mluvčí Petr Vala.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ilustrační foto, HZS JMK

Štítky blatnice pod svatým antoníčkem, Veselí nad Moravou, peugeot, nehoda, úmrtí, okres Hodonín, havárie, Blatnice pod Svatým Antonínkem, Peugeot 206, Peugeot 306, Blatnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Hodonínsku se čelně srazila dvě auta. Na místě jeden mrtvý a pět zraněných  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.