Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Cyklista s mačetou honil na jižní Moravě agresora

Akční večer si včera prožili lidé v Hodoníně. Na ulici v centru města se odehrály hned dvě šarvátky, z nichž jedna měla nečekané vyvrcholení. Agresorem napadený cyklista totiž neváhal a vytáhl mačetu, s níž začal útočníka pronásledovat.

Fyzické napadení mezi dvěma muži se odehrálo včera okolo deváté večer v centru Hodonína. Jeden z aktérů skončil po incidentu se zraněními v nemocnici. Jeho protivník mezitím nezahálel a vyhlédl si další oběť, na níž si chtěl vybít svoji agresi. Jeho svérázné počínání už ale sledovala také přivolaná hlídka policistů.

Muž zaběhl do přilehlého parku, kde zaútočil na osobu jedoucí na kole. Cyklista však všechny přítomné překvapil svou bleskovou reakcí. „Jakmile poškozený sesedl z bicyklu, nečekaně vytáhl ukrytou mačetu a začal s ní prchajícího agresora za křiku výhrůžek pohotově pronásledovat," popsal vyhrocenou situaci policejní mluvčí Petr Vala.

To už ale byli oběma mužům v patách policisté, kteří se do honičky vložili a dotyčné zklidnili za pomoci donucovacích prostředků. „Oba tak nyní musí počítat s nemalými nepříjemnostmi, které budou muset pořádně vysvětlit," dodal Vala.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky útok, Hodonín, napadení, policie, cyklista, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista s mačetou honil na jižní Moravě agresora  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.