Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Loni měl nastoupit do vězení, teď krade na Brněnsku. Policisté pátrají po zloději

Policisté na Brněnsku zaregistrovali případ povedené dvojice zlodějů, která řádila ve Šlapanicích. Ukázalo se, že oba hříšníci mají v trestním rejstříku již několik záznamů a jeden z nich dokonce uniká před vězením.

Šlapanickým policistům se podařilo jednoho ze zlodějů vypátrat a zadržet. „Ten musí nyní vedle trestu za další prohřešky počítat i se stíháním za krádež. Totožnost jeho parťáka šlapaničtí policisté znají,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek. Právě po unikajícím komplici, třiapadesátiletém Petrovi T., policisté nyní pátrají. Zjistili totiž, že má muž už od listopadu sedět ve vězení za jinou trestnou činnost. Před spravedlností ale stále utíká.

Veřejnost může dotyčného poznat podle zveřejněného kamerového záznamu, na němž je vidět, jak vniká do cizího objektu. Hledaný muž je střední postavy, 170 až 175 centimetrů vysoký, s krátkými hnědými vlasy a hnědýma očima. Na záznamu má na hlavě nasazenou kšiltovku. „Šlapaničtí policisté uvítají jakékoliv informace vedoucí k vypátrání hledaného muže. Tyto můžete sdělit na tísňovou policejní linku 158 nebo přímo šlapanickým policistům na telefon 602 647 421,“ řekl Malášek. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, policie, zloděj, krádež, věznice, Brněnsko, Šlapanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Loni měl nastoupit do vězení, teď krade na Brněnsku. Policisté pátrají po zloději  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.