Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jihomoravský podnikatel se ztratil v Praze. Jeho auto našli v areálu Sapy

Kriminalisté pátrají po šestapadesátiletém muži z Černé Hory, který zmizel v areálu pražské tržnice Sapa. Muž v pondělí ráno odjel s vypůjčeným osobním autem Volkswagen Golf combi z Blanska do Prahy na obchodní schůzku. Cestou si v autoservisu u Prahy vyzvedl z opravy svůj osobní automobil Porsche Cayenne, kterým do Sapy dorazil, pak už byl viděn jen na záznamech kamer.

Pohřešování oznámila policii v pondělí 26. dubna večer rodina muže. Jeho příbuzní uvedli, že v případě změny svého programu ji obvykle oznámí. „Kriminalistům se podařilo zjistit, že podnikatel opravdu dorazil do pražské tržnice Sapa. Pohyb pohřešovaného muže tam kolem poledne zachytily bezpečnostní kamery,“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Na smluvenou schůzku podle sdělení druhé strany už nepřišel. Policisté navíc při noční kontrole v tržnici objevili podnikatelovo zaparkované a nezajištěné porsche, ve kterém našli některé jeho doklady a osobní věci. „Muž má nedostupný mobilní telefon. Ani další prověrky kriminalisty zatím nedovedly k vypátrání podnikatele,“ pověděl mluvčí a dodal, že informace o pohybu hledaného muže může veřejnost kriminalistům sdělit na tísňové lince 158.

Hledaným je 55letý Jan Vaculík, který má bydliště v Blansku. Je vysoký asi 180 centimetrů, obézní, má modré oči, středně husté strniště a rovné vlasy.

Na bývalé farmě Bolka Polívky se dnes uskuteční její dražba

Už dnes může být jasné, kdo se stane majitelem bývalé farmy herce Bolka Polívky u Olšan na Vyškovsku, která je v konkurzu. Od 13:00 se přímo na ní uskuteční dražba, vyvolávací cena je 15 milionů korun. Insolvenční správkyně Petra Hýsková...

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky pátrání, podnikatel, Sapa, zmizení, Blansko, Praha, Jan Vaculík, Volkswagen Golf, Porsche Cayenne, Černá Hora

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihomoravský podnikatel se ztratil v Praze. Jeho auto našli v areálu Sapy  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.