Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vstupenky na GP je možné kupovat za nezměněnou cenu

Základní vstupné na závod mistrovství světa silničních motocyklů, který se uskuteční v Brně od 14. do 16. srpna 2015, zůstane stejné jako v předcházejících dvou letech.

Základní vstupné na závod mistrovství světa silničních motocyklů, který se uskuteční v Brně od 14. do 16. srpna 2015, zůstane stejné jako v předcházejících dvou letech.

Třídenní vstupenka Silver na čtyři z šesti přírodních tribun po vnějším okraji dráhy stojí v předprodeji ode dneška do poloviny ledna 1190 korun.

Vstupenka Gold, která je rozšířena o přístup na přírodní tribuny C a F, bude stát ve vánočním předprodeji 1590 korun.

"Chtěli jsme za každou cenu zachovat nejnižší cenový práh, aby se dostupnost závodu oproti minulým rokům pro fanoušky nezměnila," uvedla výkonná ředitelka Automotodromu Ivana Ulmanová.

Rozdělení přírodních tribun do dvou zón si vynutila situace na tribuně C na stadionu, která se letos zaplnila až na hranici kapacity. "Komfort návštěvníků rapidně klesl. Čelíme bezpečnostnímu riziku, pokud by na tribunách měli zasahovat záchranáři. U tunelu se při odchodu fanoušků tvořila dlouhá fronta, ve které se čekalo desítky minut," řekl tiskový mluvčí okruhu Jiří Smetana.

Autoři

Štítky vstupenka, Brno, Jiří Smetana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vstupenky na GP je možné kupovat za nezměněnou cenu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.