Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V baseballovém Utkání hvězd se utká reprezentace s Draky

Čeští mistři Draci Brno a reprezentační výběr nového trenéra Mikea Griffina sehrají dnes exhibiční Utkání hvězd. Hostiteli jsou Draci, kteří si v uplynulé sezoně vybojovali po roční pauze právo uspořádat All Star ziskem sedmnáctého titulu v extralize.

V domácím celku se představí reprezentační opory Martin Schneider, Jakub Hajtmar, Martin Veselý, Michal Ondráček, Petr Minařík, Michal Sobotka či Radim Chroust.

Kouč národního týmu Griffin bude mít v týmu nejlepší extraligové hráče, jakými jsou například Jakub Malík, Petr Čech nebo Matěj Hejma.

Sportovní část baseballového odpoledne začne ve 14 hodin dovednostními soutěžemi ve štafetovém běhu okolo met, v házení na rychlost i na přesnost a odpalování homerunů. Samotné Utkání hvězd se bude hrát od 16 hodin.

V loňském ročníku tehdejší mistr Technika Brno podlehla reprezentaci 3:11. Historicky první české utkání All Star se uskutečnilo před patnácti lety v Brně a domácí Draci tehdy podlehli výběru extraligy 6:13.

Zdroj: ČTK
Foto: www.draci.cz

Štítky Utkání hvězd, baseball, 2013, Draci Brno, reprezentace, All star, Mike Griffin, Brno, Petr Čech, Martin Schneider, Michal Ondráček, Martin Veselý, VSK Technika Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V baseballovém Utkání hvězd se utká reprezentace s Draky  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.