Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

České volejbalistky nesebraly v první přípravě Belgii ani set

České volejbalistky prohrály v Brně první ze tří přípravných utkání před turnaji Grand Prix s Belgií 0:3 po setech 19:25, 22:25 a 17:25. Belgičanky vyhrály i dodatkový čtvrtý set 25:22. Odveta je na programu ve středu v 18:00 opět v Městské hale v Králově Poli.

V sestavě českého týmu se hned od začátku objevila univerzálka Aneta Havlíčková, která se po rehabilitaci zapojila do přípravy až v pondělí. Nejvyrovnanější výkon předvedly domácí hráčky ve druhé sadě, v níž se dotáhly do vyrovnané koncovky. "Na našem výkonu se projevila po třítýdenní přípravě dlouhá zápasová přestávka. Skřípala nám souhra," přiznal italský trenér českého týmu Carlo Parisi. 

Belgičanky přijely do Brna po sérii zápasů v Asii, na jejich hře byla patrná větší rozehranost. Jejich silnou zbraní byla kromě přesnosti také důraznější obrana. "Určitě jsou souboje se třetím týmem z posledního mistrovství Evropy dobrou zkušeností. Rozebereme si dnešní chyby a ve středeční odvetě se pokusíme o lepší výkon," dodal Parisi.

Zdroj ČTK

Štítky volejbal, brno, ženy, Grand Prix, Belgie, prohra, Volejbal Brno, volejbalista, Královo Pole, Carlo Parisi, Aneta Havlíčková, Asie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

České volejbalistky nesebraly v první přípravě Belgii ani set  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.