Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Buldoci prodloužili vítěznou sérii doma s Ostravou

Florbalisté itelligence Bulldogs Brno již potřetí za sebou v AutoCont extralize vyhráli. Po skalpu loňského vicemistra z Chodova v minulém kole si tentokráte poradili doma s FBC Ostrava 5:4 po samostatných nájezdech. Prodloužili tak šňůru vyhraných zápasů v nadstandardní hrací době na 3 utkání.

Do utkání vstoupili lépe domácí, když už po dvou minutách hry otevřel skóre Fuchs po přihrávce kapitána Kadlece. Hosté však nečekali s odpovědí dlouho. Ve 4. minutě totiž z velkého úhlu vystřelil Plíhal a překvapil brankáře Bulldogs Kejíka. Ostravští měli poté více ze hry. Po závaru v obraném pásmu Brna se k dorážce dostal Skácel a zvýšil na 2:1 pro hosty. Další gól v první třetině nepadl a do kabin se tak šlo za stavu 1:2.

Druhá třetina přinesla opět tři branky. Tou první zvyšoval ve 31. minutě Miroslav Mayer pěkně umístěnou střelou "z mezikruží" na 1:3. O pouhých 13 vteřin později natáhl ke střele Ostravský Kašpar a s domácími to vypadlo zle - 1:4. Ke zvratu v zápase však zavelel na konci druhé části kapitán Buldoků Petr Kadlec poté, co využil přihrávky Aleše Jakůbka.

Ve třetí třetině se Brněnští snažili o vyrovnání. Na dostřel jediné branky je dostal Koutný, který vystihl rozehrávku Ostravy a snížil na 3:4. Vyrovnání domácím přinesl čas 56:56. To se do střely z dálky opřel Juhaňák a krásnou střelou vymetl pavučinku v horním rohu ostravské svatyně. Žádný další gól třetí třetina nepřinesla a utkání šlo do prodloužení.

V něm jasně dominovali domácí, ovšem kýženou branku jim to nepřineslo. Na řadu tak přišly samostatné nájezdy. V nich se stali hrdiny domácích brankář Kejík, který chytil oba dva nájezdy, kterým čelil a také dva úspěšní exekutoři Jakůbek a Juhaňák.

itelligence Bulldogs Brno - FBC ČPP Software Ostrava 5:4 po samostatných nájezdech (1:2, 1:2, 2:0 - 0:0)

Branky (asistence): 02:00 Marek Fuchs (Petr Kadlec), 37:11 Petr Kadlec (Aleš Jakůbek), 50:06 Jiří Koutný, 56:56 Jiří Juhaňák (Aleš Jakůbek), rozhodující nájezd Aleš Jakůbek - 03:19 Filip Plíhal (Petr Skácel), 06:14 Petr Skácel (Marek Lipový), 30:11 Miroslav Mayer (Marek Lipový), 30:24 Petr Trulík (Petr Kašpar)

Rozhodčí: Černý, Janoušek
Diváků: 327

Tabulka soutěže

Štítky floorbal, Bulldogs, Brno, Ostrava, HC Vítkovice Ridera, prodloužení, Bulldogs Brno, Aleš Jakůbek, FBC Ostrava, AutoCont, Petr Kadlec, Petr Kašpar, FC Zbrojovka Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Buldoci prodloužili vítěznou sérii doma s Ostravou  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.