Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ostatní sporty

V lesích u Boskovic vzniknou stezky pro cyklisty za 10 mil. Kč

Soubor deseti lesních cyklostezek a sportpark za deset milionů korun vyroste v Boskovicích - Doubravách. První stezka se otevírá dnes, dalších devět stezek a sportpark se teprve začnou budovat.

Rodák z Kroměříže pokořil časový rekord ve zdolání chilské sopky San Jose

Český extrémní běžec Pavel Paloncý vytvořil začátkem letošního roku nový FKT (Fastest Known Time) neboli „nejkratší zaznamenaný čas“ při výběhu na jihoamerickou horu San Jose. Za rekordních 15 hodin a 57 minut vystoupal na 5868 m.n.m vysoký...

Do Světového poháru v drezuře v Brně zasáhne devadesát koní

Vrcholem domácí jezdecké sezony bude od pátku do neděle Světový pohár v drezuře o Velkou cenu Brna. Do soutěže zasáhne 90 koní z osmnácti zemí.

Jihomoravský hasič úspěšně reprezentuje na hrách ve Španělsku

Ve španělském městě Huelva se v těchto dnech konají VI. Evropské hasičské a policejní hry. Jihomoravští hasiči mají na soutěži svého zástupce.

Startuje prodej Camp passu A na srpnové GP

Všechny typy vstupenek na srpnové Grand Prix České republiky jsou ode dneška v prodeji. Od úterý 31. května je totiž možné si koupit také vstupenku Camp pass A.

Grand Prix 2016: Vstupenky na sedadlové tribuny jsou v prodeji

Od dnešního poledne jsou v prodeji vstupenky na sedadlové tribuny na Grand Prix České republiky 2016. Konkrétně se jedná o tribuny T1, T2, T4 a T6, o které tradičně bývá velký zájem.

Senioři Brna-severu se pokusí zlomit český rekord ve štafetě; společně mají 348 let

Dříve narození, ale duchem stále mladí senioři z městské části Brno-sever se 14. května pokusí překonat rekord v nejvyšším souhrnném věku účastníků štafety v běhu na 4×100 metrů.

Odstartoval prodej vstupenek do paddocku na MotoGP. Vlastníci nahlédnou do zákulisí

Od dnešního dne – 10. 5. 2016, cca od 12 hodin, je v prodeji vstupenka Pitwalk/Paddock. Jedná se prakticky o jedinou volně prodejnou vstupenku, která umožní návštěvníkům nahlédnout do zákulisí.

Brňané se chystají na mistrovství Evropy v neobvyklém sportu

Ve Velkých Bílovicích budou tento víkend létat talíře. Chystají se tam frisbee týmy ze sedmi zemí východoevropského regionu, aby se utkaly o účast na říjnovém mistrovství Evropy. Za Českou republiku nastoupí brněnští Left Overs a českobudějovičtí...

Na Histo CUP přijedou s klasickými závodními vozy i československé formule a vzácné Ferrari

Masarykův okruh hostí o víkendu 7. – 8. května druhý letošní závod rakouského šampionátu historických a klasických závodních vozů Histo CUP. Společně s doplňkovými závody se na dráze během víkendu vystřídá asi 230 závodních a sportovních vozů...

Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.