Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Brněnští volejbalisté si výhrou nad Zlínem zajistili play off

Hráči celku Volejbal Brno ukončili devíti zápasovou šňůru bez vítězství. Po sobotním zápase ve Zlíně, kde Brňané zvítězili 3:0 po setech 25:22, 26:24 a 25:21, poskočili svěřenci trenéra Ondřeje Marka na devátou příčku extraligové tabulky a kolo před koncem soutěže si zajistili účast v předkole play off.

Pro Brno byl zápas na palubovce Zlína zcela klíčový. V případě porážky mohl totiž celek z moravské metropole klesnout až na poslední místo tabulky a nad družstvem by visela hrozba baráže. Poslední kolo volejbalové extraligy navíc sehrají Brňané, kteří mají po výhře nad Zlínem 19 bodů, proti Českým Budějovicím, které se s 52 body dělí s Karlovarskem o čelo tabulky. 

Jsem spokojený, že se nám podařilo nepříznivou sérii zlomit. Kluci si zasloužili vyhrát. Věřím, že výhrou z nás teď vše spadlo a můžeme se v klidu soustředit na předkolo play off. Myslím si, že družstvo má dobře natrénováno. Teď to jen musíme prodat v zápasech play off,“ prohlásil po utkání trenér brněnských volejbalistů Ondřej Marek.

Zápas ve Zlíně vyšel Brnu po všech stránkách. Díky bojovnému výkonu neztratili hosté ani set. Dařilo se zejména dvacetiletému smečaři či univerzálovi Martinu Chevalierovi, který si na své konto připsal 14 bodů, dva úspěšné bloky a jedno eso. O soupeři Brňanů se rozhodne o víkendu, kdy se hraje poslední kolo volejbalové extraligy. Brno nastoupí v sobotu od 18:00 v domácí hale proti VK Jihostroj České Budějovice. 

Ohodnoť článek

Foto FB volejbal Brno

Štítky Brno, Volejbal, Sport, Výhra, Play off, Zlín, Volejbal Brno, Česká volejbalová extraliga mužů, VK Jihostroj České Budějovice, volejbalista, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnští volejbalisté si výhrou nad Zlínem zajistili play off  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.