Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Marek Čiliak bude chytat v nové helmě s drakem. Má také pomoci Kometě k vysněnému k titulu

Hokejisté Komety už zítra ve středu 11. 3. vstoupí do čtvrtfinále extraligy, kde na ně čeká tým Zlína. Jednou ze zásadních opor týmu v nadcházejících bojích se stane i brankář Marek Čiliak, který na led vyrazí ve zbrusu nové designové helmě s vyobrazením draka.

Letošní sezonu Marek Čiliak dosud odehrál s bílou helmou na hlavě. To se teď změní. Starobrno na FB i webových stránkách před časem vyhlásilo soutěž o nejlepší design helmy pro Marka ve stylu Komety a starobrněnského draka. Starobrno Drak je oblíbený ležák z portfolia pivovaru, kterým na podzim 2014 fanoušci zahajovali novou hokejovou sezonu. Tento ležák přitom ve Starobrnu pomáhali vařit i sami hokejisté.

Na nový design helmy se nám sešly celkem tři desítky návrhů. Chtěli jsme, aby vypadala originálně, proto jsme sami oslovili i studenty vysokých škol, zabývajících se designem. Vítězem se ale nakonec stal student Mendelovy univerzity v Brně Lukáš Gabrhel,“ konstatovala manažerka značky Starobrno Zdeňka Mindlová. Vítěz se radoval i z pěkných cen: finanční hotovosti, sudu Starobrno Drak na víkend a především VIP setkání právě s Markem Čiliakem. Kromě modrého draka na boku je na zadní straně helmy vyvedeno i jméno a datum narození Markovy dcery Ellisy Charlotte.

Značka Starobrno je hrdým partnerem Komety už tři sezony. Za tu dobu Kometa už dvakrát hrála ve finále extraligy a skončila na druhém místě. „My všichni ve Starobrně samozřejmě věříme, že letos to už vyjde a Kometa vysněný titul získá. Už teď plánujeme akce, které v případě vítězství uspořádáme. Vzhledem k tomu, že by šlo historicky o dvanáctý titul Komety, tak tímto slibujeme, že bychom v případě jeho zisku obdarovali fanoušky 12 000 pivy,“ řekla Zdenka Mindlová. Fanoušci si svou odměnu ovšem musí „zasloužit“. Starobrno totiž předpokládá, že k vítěznému tažení přispějí i oni sami. O všem budou informováni včas na facebooku Starobrna.

Tisková zpráva

Štítky drak, Marek Čiliak, HC Kometa Brno, PSG Zlín, design, Pivovar Starobrno, Starobrno, Mendelova univerzita v Brně, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marek Čiliak bude chytat v nové helmě s drakem. Má také pomoci Kometě k vysněnému k titulu  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.