Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kajot končí s podporou Komety. Přejmenuje se hala zpátky na Rondo?

O několik milionů korun přijde brněnský hokejový klub Kometa. Společnost Kajot provozující herny a kasina ve středu oznámila, že ukončuje finanční podporu sportu, kultury a charitativních projektů v místech, kde nemůže legálně podnikat.

Kajot tak reaguje na vyhlášku o regulaci hazardu, kterou schválili brněnští zastupitelé. Kvůli ní musí v Brně zavřít několik heren. „Nastolení prohibice znamenalo ukončení pracovních poměrů pro stovky zaměstnanců. Jsme nuceni přestat také s podporou veřejně prospěšných aktivit,“ řekl mluvčí Kajotu Michal Binka. Doplnil, že ve městech, kde mohou herny provozovat, budou i nadále finančně přispívat na sport, kulturu a charitu.

O finance přijde také hokejový klub Kometa. „Podporovali jsme Kometu ještě před postupem do extraligy. Nyní musíme spolupráci pozastavit. Hráči budou mít na dresech naše logo do konce hokejové sezony, po její zbytek ponese také hala název Kajot Arena,“ informoval Binka.

Ukončení partnerství vyvolává otázky, zda se hala přejmenuje zpátky na Rondo. „Uvítal bych to. Na hokej do Ronda jsem chodil několik let a stále jsem si na změnu názvu nezvyknul,“ sdělil Brňan Jan Hlavatý.

Hokejový klub zatím vydal jen krátké prohlášení, ve kterém Kajotu poděkoval za spolupráci.

Autoři

Štítky kajot, arena, rondo, hokej, kometa, herna, HC Kometa Brno, klub ledního hokeje, Jan Hlavatý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kajot končí s podporou Komety. Přejmenuje se hala zpátky na Rondo?  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.