Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Kometa zapsala čtvrtou prohu v řadě. Nestačila na Mladou Boleslav

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili ve 30. kole extraligy Brno 3:1 a uspěli po sérii šesti porážek. Kometu doma přehráli i podruhé v sezoně. Dvěma góly se na výhře posledního týmu tabulky podílel útočník Róbert Lantoši. Brno neuspělo počtvrté za sebou.

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a byl to obránce Osburn, kdo se jako první ocitl ve velké šanci. Boleslavský bek ale překvapivý samostatný únik na Lukeše přesně zakončit nedokázal. A tak udeřilo na druhé straně, když u mantinelu vybojoval puk Zbořil a naservíroval jej do slotu pro Okála, který zblízka prostřelil Růžičku.

Mladá Boleslav se ale dočkala ještě do přestávky vyrovnání. V závěru přesilovky vyzval v útočném pásmu k zakončení Järvinen Lantošiho a nejproduktivnější hráč domácích si se zakončením věděl rady.

Osburn si spravil chuť v úvodu třetiny druhé. Krivošík obkroužil útočné pásmo a nalezl amerického beka v předbrankovém prostoru. Boleslav tak vedla po čtyřiceti minutách o jeden gól.

V polovině třetí třetiny vlétl do útočného pásma ve formě hrající Lantoši a střelou přes obránce dal poslednímu týmu tabulky už dvoubrankový náskok. Ten si Boleslav donesla až do konce zápasu, i když musela v závěrečných třech minutách odolávat brněnské power play. Středočeši doma uspěli po čtyřech prohrách, Kometa si naopak venku připsala čtvrtou prohru za sebou.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Pavlíček.

Štítky Kometa, Brno, Extraliga, Mladá Boleslav

Kometa zapsala čtvrtou prohu v řadě. Nestačila na Mladou Boleslav  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.