Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Tápající Kometa našla novou posilu v první lize. Přivedla zkušeného útočníka Okála

Předposlední tým extraligy získal novou posilu z prvoligového Přerova útočníka Zdeňka Okála. Dvaatřicetiletý hráč, jenž většinu kariéru strávil v mateřském Zlíně, vypomůže brněnské Kometě formou střídavých startů. První start si připíše už dnes, kdy Brno nastoupí doma proti Českým Budějovicím.

Okál působí aktuálně v Přerově, kde nastřádal ze šestnácti zápasů deset bodů. Odchovanec Zlína, s nímž v roce 2014 získal i extraligový titul, přichází zatím hostování.

„V pondělí večer mi zavolal generální manažer Přerova, že bych měl naskočit za Kometu do úterního kola extraligy. Na návrat do nejvyšší soutěže se moc těším, bude to úplně něco jiného. Bude to jistě rychlejší tempo, ale neměl by to být problém. Extraligu jsem hrál dlouho a věřím, že se do toho dostanu rychle," řekl na klubovém webu Zdeněk Okál

Někdejší stálice Zlína se v Brně potká i s někdejším zlínskými spoluhráči Petrem Holíkem nebo Jiřím Ondráčkem, jenž na jih Moravy dorazil nedávno právě z kádru Beranů. Jihomoravský celek využije služby důrazného forvarda už dnes proti Českým Budějovicím, který je pro svěřence Patrika Martince mimořádně důležitý. Jihočeši se totiž nachází na dvanácté pozici a jsou bod před Kometou, což si dobře uvědomuje i Okál.

Je to duel o šest bodů, potřebujeme ho zvládnout a vyhrát. Měli jsme dopoledne předzápasovou poradu. Trenéři mě znají a ví, jaký mám svůj herní styl. Věřím, že jim to předvedu a budu platný pro tým," sdělila nová posily Komety, která se dnes musí obejít bez útočníků Vincoura, Süsse i Dufka. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hc Zlín

Štítky Kometa, Přestupy, Extraliga, Hostování, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tápající Kometa našla novou posilu v první lize. Přivedla zkušeného útočníka Okála  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.