Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

S fotbalisty Brna se začal připravovat útočník Kroupa

S fotbalisty prvoligové Zbrojovky se začal připravovat dvaatřicetiletý útočník Karel Kroupa. V týmu Brna by mohl zacelit mezeru v útočné řadě při zraněních Miroslava Markoviče a Petra Švancary.

„Nyní jednáme se Zlínem o formě Kroupova působení v našem klubu. Jasno by mělo být do konce týdne,“ uvedl sportovní ředitel Brna Zdeněk Kudela.

Kroupa už v minulosti v Brně působil v letech 2000 až 2002 a 2003 až 2005, kdy za Zbrojovku odehrál 56 zápasů a dal šest branek. Bývalý hráč Teplic, Kladna a Zlína v nejvyšší soutěži nastoupil celkem ke 123 utkáním a vstřelil v nich 16 branek.

Syn bývalého reprezentanta a někdejšího kanonýra Karla Kroupy na podzim působil v Nitře a na Slovensku hrál také za Senici a Ružomberok. V lednu byl na zkoušce v Jihlavě a v únoru ve finském Lahti, kde se však nedohodl na podmínkách smlouvy.

Zdroj: ČTK

Štítky FC Zbrojovka Brno, útočník, Karel Kroupa, zranění, Švancara, fotbal, Gambrinus liga, Petr Švancara, fotbalista, FC Fastav Zlín, FK Teplice, SK Kladno, FC Vysočina Jihlava, Slovensko, Nitra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S fotbalisty Brna se začal připravovat útočník Kroupa  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.