Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Fotbalisté začali přípravu s posilami Zoubelem a Serečinem

Zatím pouze se dvěma novými posilami Lukášem Zoubelem a slovenským útočníkem Filipem Serečinem zahájili zimní přípravu fotbalisté Zbrojovky Brno.

Trenér čtrnáctého celku prvoligové tabulky Václav Kotal ještě čeká v průběhu deseti dnů další nové hráče, kteří by pomohli sestupem ohroženému celku k záchraně.

"Těším se na nové hráče, kteří zvýší kvalitu a konkurenci v týmu. Což jsme na podzim postrádali. Vedeme jednání se Spartou. Chtěli bychom získat zpět z Mladé Boleslavi Jana Šislera, který nám loni hodně pomohl," řekl Kotal novinářům.

Do zimní přípravy Brňanů se zapojil po ukončení hostování v Mostu Muamer Avdič, z juniorky přišli Tomáš Weber s Jakubem Šuralem. Po doléčení zranění už trénují naplno i Roman Fischer, David Pašek a Miroslav Markovič, mírnější zátěž budou mít ještě Pavel Mezlík a Milan Lutonský.

Po odpoledním srazu podstoupili brněnští fotbalisté zhruba dvanáctikilometrový běh na letišti v Medlánkách. Plná zátěž je čeká od
úterý: ráno posilovna, následně gymnastická obratnost v tělocvičně v Králově Poli a odpoledne herní blok na fotbalovém hřišti.

"Chceme se připravit na jarní část první ligy tak, abychom se vyhnuli co nejdříve sestupovým starostem. Třítýdenní přestávka byla dost dlouhá. Nejsme na volno v takovém rozsahu zvyklí," dodal Kotal, který po dvou týdnech přípravy kádr zúží na 20 hráčů a dva brankáře.

Zdroj: ČTK

Štítky Sport, fotbal, první, příprava, Brno, fotbalista, FC Zbrojovka Brno, Václav Kotal, AC Sparta Praha, FK Mladá Boleslav, FK Baník Most, Jan Šisler, Muamer Avdić, Tomáš Weber, Jakub Šural

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté začali přípravu s posilami Zoubelem a Serečinem  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.