Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Úterý 2. července 2024  |  Svátek má Patricie
Bez reklam

Brněnský kapitán Zavadil má vážně poraněné koleno. Sezóna pro něj zřejmě skončila

Kapitán fotbalistů Zbrojovky Brno Pavel Zavadil utrpěl v sobotním ligovém utkání v Teplicích vážné poranění kolenního kloubu. Podle vyjádření klubového lékaře Šimona Ondruše pro něj sezona s největší pravděpodobností skončila.

Sedmatřicetiletý Zavadil utrpěl zranění po zákroku Admira Ljevakoviče, po kterém rozhodčí Pavel Příhoda nařídil pokutový kop. Tato situace vyvolala hodně polemik.

Zavadil má momentálně poraněné koleno oteklé s podezřením na poškozené vazy. "Jedná se o vážné poranění kolenního kloubu, Pavel pravděpodobně již v průběhu této sezony do hry nezasáhne," uvedl na klubovém webu Ondruš. O způsobu a délce léčby se rozhodne po poradě lékařů a vedení klubu v nejbližších dnech.

Zavadil, jenž oslaví 30. dubna osmatřicáté narozeniny, v Teplicích nastoupil k jubilejnímu 200. ligovému zápasu. V české nejvyšší soutěži nastřílel 22 branek. Za Brno hraje od léta 2012. Nastupoval také za Olomouc, Drnovice, Spartu, Příbram a Ostravu. Působil i ve Švédsku a v Izraeli.

Zdroj: ČTK

Štítky Pavel Zavadil, FC Zbrojovka Brno, FK Teplice, Šimon Ondruš, SK Sigma Olomouc, AC Sparta Praha, 1. FK Drnovice, 1. FK Příbram, Švédsko, Izrael

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský kapitán Zavadil má vážně poraněné koleno. Sezóna pro něj zřejmě skončila  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.