Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Do Zbrojovky přichází jako posila kapitán Vyškova. Do brány jde gólman z Teplic

Fotbalovou Zbrojovku Brno posílil kapitán konkurenčního Vyškova Filip Štěpánek. Ten se za tři roky ve Vyškově dostal z pozice druholigového nováčka mezi osobnosti týmu a ujal se role kapitána. Zbrojovka představila i další posily.

Pětadvacetiletému stoperovi vypršela smlouva a rozhodl se zamířit do Zbrojovky Brno. Ve Vyškově hrál tři sezony a v posledních dvou ročnících došel s týmem až do baráže o nejvyšší soutěž. V ní Vyškov prohrál se Zlínem a letos s Karvinou.

Z Teplic přestoupil do Zbrojovky dvaatřicetiletý brankář Filip Mucha, který naposledy chytal v Prostějově. Sedmadvacetiletý záložník Jakub Janetzký přestupuje do Zbrojovky ze Zlína. Janetzký za Zlín odehrál 140 zápasů v nejvyšší soutěži.

Do obrany přichází dvacetiletý Šimon Mičuda z Trenčína a do útoku rovněž dvacetiletý Chorvat Carlo Mateković. Ten bude v Brně hostovat z Lokomotivy Zagreb. 

Zbrojovka má za sebou nevydařenou sezonu, když po sestupu z první ligy obsadila až deváté místo. Nový trenér Jaroslav Hynek bude mít v nadcházejícím ročníku za úkol vrátit tradiční celek mezi elitu.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MFK Vyškov

Štítky sport, fotba, Brno, Štěpánek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Zbrojovky přichází jako posila kapitán Vyškova. Do brány jde gólman z Teplic  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.