Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Zbrojovka pod novým trenérem ovládla brněnské derby a ukončila sérii proher

Šlágr nabídlo čtrnácté kolo druhé ligy, které svedlo proti sobě dva brněnské týmy. Z vítězství se radovali fotbalisté Zbrojovky, kteří jasně porazili na domácím hřišti rivala z Líšně 3:0. Brno vyhrálo po čtyřech ligových prohrách v řadě, poskočilo na čtvrtou příčku a potěšilo třemi body nejen fandy, ale také nového kouče Tomáše Polácha. Líšeň naopak nenavázala na domácí výhru se sparťanským béčkem a patří jí v neúplné tabulce sedmá pozice.

Řezníček se v brněnském derby poprvé prosadil po necelé půlhodině hry přízemní střelou z otočky. Pojistku přidali domácí v 83. minutě zásluhou Kronuse, za dalších pět minut stanovil konečný výsledek z penalty Řezníček. Pětatřicetiletý útočník zaznamenal druhý dvougólový zápas po sobě a s 11 brankami je v čele tabulky střelců druhé ligy.

Zbrojovka se od dosavadního souseda v tabulce Líšně bodově odpoutala a po sedmém vítězství v sezoně se posunula na čtvrté místo.

Zbrojovka Brno - Líšeň 3:0 (1:0)
Branky: 29. a 88. z pen. Řezníček, 83. Kronus. Rozhodčí: Volek - Paták, Podaný. ŽK: Řezníček, Potočný - Vandas, Jokovič. Diváci: 3622

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FCZ Brno

Štítky Brno, Zbrojovka, Líšeň, Druhá liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbrojovka pod novým trenérem ovládla brněnské derby a ukončila sérii proher  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.