Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Ambiciozní Vyškov ukořistil velkou posilu. Klub přivedl mistra ligy z Plzně

Velkou posilu s reprezentačními a ligovými zkušenostmi si obstaral fotbalový Vyškov. Aktuálně druhý celek druhé ligy, který je jen o skóre za první Duklou, oznámil příchod ofenzivního záložníka Šimona Falty. Bývalý hráč Brna, Baníku či Olomouce do jihomoravského klubu přestoupil z Plzně.

Nechceme Fantu, ale Faltu. S takovým příspěvkem přivítali na drnovickém stadionu novou posilu, kterou se stal třicetiletý záložník Šimon Falta. Hráč, jenž má na kontě dvě stě zápasu v první lize, naposledy hostova z plzeňské Viktorky v Brně, kde se za celou sezonu gólově neprosadil. Po sestupu Zbrojovky do druhé ligy, ale nemohl najít angažmá. Nakonec vyslyšel nabídku jednoho z favoritů druhé ligy a podepsal smlouvu ve Vyškově. „Projekt, který mi byl ve Vyškově představen, se mi zamlouvá. Přestup měl rychlý spád, a tak jsem tady,” řekl na klubovém webu po příchodu do MFK Falta. 

Falta si připsal ligové starty kromě Brna také v dresech ostravského Baníku, Olomouce nebo Plzně, s níž dvakrát vyhrál ligu i si zahrál starty v pohárových kvalifikacích. Dva starty nastřádal také v reprezentaci. S ofenzivním fotbalistou počítá kouč Kameník už do následujícího zápasu. Vyškov doma přivítá doma v derby Prostějov. Následně čeká Hanáky šlágr, když zajíždí příští sobotu na zápas do Brna. Utkání bude pikantní i pro samotného Faltu, jelikož Zbrojovka byla jeho doposud posledním působištěm.

Fotbalový Vyškov hlásí změny v kádru. Mužstvo jednoho z hlavních aspirantů na postup do nejvyšší soutěže a aktuálně druhý celek druhé ligy si pořídil nové hráče, které opět lovil v zahraničí. Tým doplnil francouzský stoper Kessy Coulibaly,...

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FCZ Brno

Štítky Vyškov, Druhá liga, Přestupy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ambiciozní Vyškov ukořistil velkou posilu. Klub přivedl mistra ligy z Plzně  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.