Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Líšni se po prohře s Žižkovem rozplynul sen o baráži

Velké zklamání zavládlo ve fotbalové Líšni, která dnes nezvládla klíčový duel o barážové příčky na půdě Žižkova. Na hřišti posledního a jistě sestupujícího týmu prohráli Brňané 1:3, a skončí tak na čtvrtém místě za Opavou a Vlašimí.

Líšenští měli postup do baráže ve svých rukou. Mužstvo týmu Milana Valachoviče potřebovalo vyhrát za tři body, čímž by si zajistilo účast v baráži. Při příznivém scénáři dokonce Lišni stačil bod, jenže Brňané nakonec odjeli z hlavního města s prázdnou. Na vině je především špatný druhý poločas, v němž tým z východního předměstí Brna třikrát inkasoval. 

Líšeň se sice dostala hned po startu druhé půli do vedení po brance Ulbricha, jenže Žižkov hned za minutu srovnal po přesné trefě Bazala. Zaskočení Brňané následně obdrželi v padesáté deváté minutě hry branku od Voltra, aby za dvě minuty poté přidal třetí gól Pražanů Novák.

Pro Líšeň se jedná o druhou nejúspěšnější sezonu ve druhé lize. V minulé sezone skončili na druhé příčce, letos obsadí čtvrté místo. V příští tak nenastane brněnské derby se Zbrojovkou, která si postup do nejvyšší soutěže zajistila už v předstihu. Do baráže jdou Vlašim a Opava.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto SK Líšeň

Štítky Brno, Líšeň, fotbal, FK Viktoria Žižkov, baráž, SFC Opava, Vlašim, FC Zbrojovka Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Líšni se po prohře s Žižkovem rozplynul sen o baráži  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.