Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Neporažená Líšeň dál válí! Po výhře ve Vlašimi se usadila na druhém místě tabulky

Ve druhé nejvyšší fotbalové soutěži se odehrála teprve čtyři kola a už nyní je jasno o největším překvapení soutěže. Tabulku Fortuna Národní Ligy vede Jihlava, v závěsu však za ní číhá nováček z Líšně. Marvani totiž v nové soutěži ještě nepoznali hořkost porážky, ve venkovních zápasech navíc zatím stoprocentně bodovali. V neděli vyloupili Vlašim výhrou 2:1. Vítězný gól vstřelil v samém závěru Marek Vintr.

Vlašim si mohla vyčítat hlavně obrovské množství neproměněných vyložených šancí. Především domácí útoční Oscar Fotr se mohl zapsat do seznamu střelců nejméně třikrát. Nestalo se.

První síť rozvlnili ve 37. minutě Marvani, když zpoza vápna natáhl Machálek a krásnou střelou poslal svůj tým do vedení. Odpověď přišla ještě do poločasu. Po tečované ráně Diase se míč dostal až za záda Šustra – 1:1.

Druhý domácí měli vlašimští opět výraznější převahu, zhodnotit ji však nedokázali. Zato Líšeň měla důvod k radosti, když se po nepovedeném odkopu ve vápně dostal v 88. minutě k míči Vintr a vystřelil Líšni tři body. 

Nováček z Líšně tak zatím po dvou domácích remízách a dvou venkovních výhrách okupuje druhou příčku. Na vedoucí Jihlavu ztrácí dva body. Zbrojovka drží se šesti body páté místo. V příštím zápase doma Líšeň přivítá dalšího nováčka – pražský Vyšehrad.

Foto SK Líšeň

Štítky SK Líšeň, druhá liga, výhra, Vlašim, Líšeň, FC Vysočina Jihlava, Marek Vintr

Neporažená Líšeň dál válí! Po výhře ve Vlašimi se usadila na druhém místě tabulky  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.